- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PulP3R
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem baj ha ide is belinkelem problémámat egy hasonló (1155 miniATX Gigabyte), alaplappal, amivel gondom akadt: [link] Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm! (egyébként lehet hogy ennél a lapnál is előjöhet a hiba ha UEFI BIOS-a van ennek is) -
törölt tag
már ezer éve vannak mini-ITX-es LGA1155 lapok.
és jobbak is ennél
a SO-DIMM jó lenne, de lehet anélkül is "fullos" lapot csinálni. Foxconn H67S, ráadásul kapható is itthon és nem szenved a legtöbb mini-ITX lap betegségétől, messze van a CPU foglalat a PCI-E-től. ASRock Z68M-ITX/HT pl.
-
.mf
veterán
Továbbra sem értem, miért nem inkább SO-DIMM foglalatot tesznek az ilyenekre, több hely maradna a többi csatlakozónak (beférne a 8-csatornás hang, 6 SATA port, stb)
-
muxi-muxi
senior tag
Kéne. Korrekten felszerelt kis lap. Bele egy i3-at, egy közepes VGA-t, oszt lehet cipelni LAN-ra.
-
benczeb
aktív tag
Tokeletes, egyebkent lehet, nem ertem tisztan, de egy IDE-s DVD irot akkor nem tudok erre ratenni?
-
Devid_81
félisten
Ez szuper cuccnak néz ki, kis izom gépet lehetne belőle csinálni.
-
dorten
tag
Jó cucc.
Pár éven belül ezek hihetetlen jó árban lesznek (remélem, mint most némelyik 775ös lap). Pöpec kis gépeket lehet majd összehozni pár forintból. -
banhammer
veterán
HTPC-nek, irodai gépnek ideális választás lehet.
-
ViZion
félisten
Nah, ilyesmi kellene AMD-vel
4 SATA biztosabb lenne, bár mini gépekbe már ODD-t sem raknak sokan. Lassan végre "kihalnak" a retro portok, remélem a következő ITX hír AMD-s lesz. -
Móci
addikt
válasz
Silentfrog #2 üzenetére
Ha vennék egy ssd-t, nekem is kevés lenne már a 2 sata port. Ettől függetlenül tetszik a lap.
-
Silentfrog
veterán
Nekem kevés lenne a 2 sata port.
Nem tudom nekem mindig kevés a sata és az usb portok.Azokbol sosem elég. -
patex1983
őstag
Korrekt kis lapnak tűnik, megvan rajta minden, ami egy mini multimédiás mindenes pc-hez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kompakt PC-k és HTPC-k alapjául szolgálhat a kisméretű LGA1155 foglalatos alaplap.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest