Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Azt tudom, hogy switcheknél mondjuk használatos volt, és amire nem tudom gondolt-e valaki, pénztárgépes rendszernél is a kiszolgáló soros porttal csatlakozott a géphez (amit én láttam), viszont ez elég régen volt, és ma ha elmegyek oda, ahol ilyenekkel találkozhatom, akkor USB-k, és FireWire-k vannak.
(#28) nyunyu: Az ilyen eszközök ott ahol én találkozom velük, mind UTP kábellel vannak kötve egy switch-re, ami usb-vel van gépre kötve. A kábelek rendezett környezetben úgy vannak megcsinálva, hogy nem sérülnek, főleg az UTP elég sérülékeny, 1 hétig elég taposni és viszlát...
-
BlackSoft
addikt
válasz
ServerWorks #19 üzenetére
Nem lehet, hogy adnak hozzá valamit? Mert nem drága(kivéve ami 80km-es), viszont én csak olyat látok, ami 1gbps jelzővel van ellátva.
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
Mire gondolsz, hogy a szekrényeiben soros portok vannak? Mert én eddig csak olyanokat láttam, hogy a fiók elején mennek be a hotswap-os diskek, van mellettük 1 vga, 1 soros port, 2-4 usb. Ugyanakkor a google képkeresője nagy arányban olyanokat talál, ahol se soros port, se vga nincs, csak 2db usb.
Amúgy ilyen helyeken általában nem is nagyon használnak semmilyen kimenetet. Ahol meg én sokat voltam, és volt "szerverpark" ott olyan eszközök voltak, amikhez külön saját controller kártya kellett, amire rá lehet kötni.
(#12) jacint78: Te "trollkodsz" az ilyen hozzászólással...
-
BlackSoft
addikt
Elég érdekesen helyezték el a ram slotokat... És minek rá vga csati? A Xeonokban van igp? Mert a SB-E-ben nincs, és azt hiszem az IVB-E-ben sincs, nem véletlen nem tettek egyetlen s2011-es lapra sem d-subot/dvi-t/hdmi-t/DP-t. Még ami feltűnt az az, hogy ott az a soros port mit szolgál? Annyi van még a gyárban, hogy rátették, végre fogyjon el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest