Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Azt tudom, hogy switcheknél mondjuk használatos volt, és amire nem tudom gondolt-e valaki, pénztárgépes rendszernél is a kiszolgáló soros porttal csatlakozott a géphez (amit én láttam), viszont ez elég régen volt, és ma ha elmegyek oda, ahol ilyenekkel találkozhatom, akkor USB-k, és FireWire-k vannak.
(#28) nyunyu: Az ilyen eszközök ott ahol én találkozom velük, mind UTP kábellel vannak kötve egy switch-re, ami usb-vel van gépre kötve. A kábelek rendezett környezetben úgy vannak megcsinálva, hogy nem sérülnek, főleg az UTP elég sérülékeny, 1 hétig elég taposni és viszlát...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest