Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csontfox
csendes tag
ha nem kellene is kelleni fog új készülék biztosan: $$$
-
KTTech
veterán
-
jacint78
addikt
Majd akkor térjünk erre vissza, ha létezni fog olyan pendrive péládul, ami képes a sima USB3 sebességével írni!
type your text here..
-
Fred23
nagyúr
Ezek után az alsó kategóriás mobilokba kerülő eMMC már végképp nevetséges!
-
NandorHUN
addikt
Ehhez kell támogatott készülék is? Vagy mostani mobilgeneráció már rendelkezik ennek a kiaknázásához szükséges olvasolval/íróval?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
tibaimp
nagyúr
válasz -Skylake- #11 üzenetére
Nem lesz vége a SATA-nak, még jó pár évig, amíg vannak HDD-k, márpedig azok lesznek, még jó pár évig, amíg az elérhető árú SSD-k tárkapacitása 256GB - 1TB között mozog (sőt win-nek bőven elég egy 128GB-os is), addig van létjogosultsága a 8-12TB-s HDD-nek, és addig a SATA is megmarad.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
válasz -Skylake- #11 üzenetére
És (#12) FlashLed:
Az NVMe nem a SATA-t váltja, hanem az AHCI-t. A SATA helyett a PCIe jön. Ritka, de létezik AHCI / PCIe SSD is (például Samsung XP941), amelyik se nem NVMe, se nem SATA.
Ha felmerülne, a csatlakozó megint egy másik dolog. Az újgenerációs SSD-knél ez lehet M.2, PCIe x4, vagy U.2, de van még talán ezeken kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
ja aztán a valós írási sebessége meg 30-40 megabájt lesz másodpercenként?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ledgeri
nagyúr
Egyszer, mikor kellett egy SD kártya utánanéztem... Hát tök jó látni, hogy hogy fejlődnek, ott az SD szervezetnél!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
arn
félisten
ideje lenne a satat dobni... ha mar egy sdkartyaval is lelepik
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bazsi83vp
senior tag
-
Reggie0
félisten
A gigabajt miota sebesseg?
-
erer1000
őstag
aktív hűtéssel kapható sd kártyák mikor jönnek?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
alevan
őstag
Jó hír a visszafele kompatibilitás. Mondjuk én még UHS-II hostot vagy kártyát sem láttam még.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest