- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
A Wildlandsben halálra idegesítettek az ai társak folyamatosan ismétlődő dumái, gondoltam megyek akkor egyedül. Aha. Kikapcsoltam a társakat, de a voice acting továbbra is hallható tőlük, ugyanis a küldetések hanganyaga eleve így lett elkészítve. 5 csillag a Ubinak. Mondjuk tökmindegy, mert annyi ismétlődő elem van gameplayben, hogy egy idő után már a térkép változatossága és a grafika sem tudott kárpótolni, a játékot konkrétan munkának éreztem, ami azért elég gáz.
-
Rodi 4.80
senior tag
Tavaly megvettem a játékot, mondom Ghost Recon, majd biztos útközben szedem össze a társaimat, aztán pár óra múlva leesett hogy ezt direkt egyszemélyesre csinálták :D
De sokkal jobb volt így, kimaxoltam a térképet kb. 200 óra alatt, aztán belevágtam a csapatjátékba, jó volt! -
budaifabi
csendes tag
Lassan kész lesz az új Wildlands rész így. Örülök neki, hogy foglalkoznak vele. Megjelenéskor elég problémás volt még. (Alpha-beta, majd első pár hét alapján írom ezt.)
-
Jhonny
csendes tag
Remélem ki/be kapcsolható lesz. Behemót leküzdésében jól jönne a társ de amúgy egyszer nem éreztem hiányát.
Honnan fogja tudni, hogy most lopakodni akarok vagy épp Rambó üzemmód van? -
GodGamer5
addikt
Gondolom azért nem jöttek eddig az AI társak, mert akkor könnyebben törhető lesz a játék...
-
Maxxy10
addikt
Eleve így kellet volna jönnie... Mint a Wildlands
-
l.skywalker
titán
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Az Year1-re szokott jönni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
A mi?
-
Wesder
titán
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Tesztelsz, vagy udőben egy hónappal előrébb jàrsz, mint mi?
-
macilaci78
nagyúr
Sinle player-ként játszok, nagyon tetszik a játék, de a gépi társak nagyon lámák.
Lőnek, leguknak, amikor nem kéne, elmaradnak, amikor kéne.De van, amikor egy konkrét őrjárat kerülgeti őket az utcán mindenféle reakció nélkül. Ez így fura.
-
lofagi
addikt
Azt hittem a BOT-ok már eddig is benne voltak a játékban!
-
ForRedGlory
félisten
Azt hittem az optimalizáció jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest