- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
A Wildlandsben halálra idegesítettek az ai társak folyamatosan ismétlődő dumái, gondoltam megyek akkor egyedül. Aha. Kikapcsoltam a társakat, de a voice acting továbbra is hallható tőlük, ugyanis a küldetések hanganyaga eleve így lett elkészítve. 5 csillag a Ubinak. Mondjuk tökmindegy, mert annyi ismétlődő elem van gameplayben, hogy egy idő után már a térkép változatossága és a grafika sem tudott kárpótolni, a játékot konkrétan munkának éreztem, ami azért elég gáz.
-
Rodi 4.80
senior tag
Tavaly megvettem a játékot, mondom Ghost Recon, majd biztos útközben szedem össze a társaimat, aztán pár óra múlva leesett hogy ezt direkt egyszemélyesre csinálták :D
De sokkal jobb volt így, kimaxoltam a térképet kb. 200 óra alatt, aztán belevágtam a csapatjátékba, jó volt! -
budaifabi
csendes tag
Lassan kész lesz az új Wildlands rész így. Örülök neki, hogy foglalkoznak vele. Megjelenéskor elég problémás volt még. (Alpha-beta, majd első pár hét alapján írom ezt.)
-
Jhonny
csendes tag
Remélem ki/be kapcsolható lesz. Behemót leküzdésében jól jönne a társ de amúgy egyszer nem éreztem hiányát.
Honnan fogja tudni, hogy most lopakodni akarok vagy épp Rambó üzemmód van? -
GodGamer5
addikt
Gondolom azért nem jöttek eddig az AI társak, mert akkor könnyebben törhető lesz a játék...
-
Maxxy10
addikt
Eleve így kellet volna jönnie... Mint a Wildlands
-
l.skywalker
titán
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Az Year1-re szokott jönni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
A mi?
-
Wesder
titán
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Tesztelsz, vagy udőben egy hónappal előrébb jàrsz, mint mi?
-
macilaci78
nagyúr
Sinle player-ként játszok, nagyon tetszik a játék, de a gépi társak nagyon lámák.
Lőnek, leguknak, amikor nem kéne, elmaradnak, amikor kéne.De van, amikor egy konkrét őrjárat kerülgeti őket az utcán mindenféle reakció nélkül. Ez így fura.
-
lofagi
addikt
Azt hittem a BOT-ok már eddig is benne voltak a játékban!
-
ForRedGlory
félisten
Azt hittem az optimalizáció jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Asus rog g751y elkelt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest