- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
A Wildlandsben halálra idegesítettek az ai társak folyamatosan ismétlődő dumái, gondoltam megyek akkor egyedül. Aha. Kikapcsoltam a társakat, de a voice acting továbbra is hallható tőlük, ugyanis a küldetések hanganyaga eleve így lett elkészítve. 5 csillag a Ubinak. Mondjuk tökmindegy, mert annyi ismétlődő elem van gameplayben, hogy egy idő után már a térkép változatossága és a grafika sem tudott kárpótolni, a játékot konkrétan munkának éreztem, ami azért elég gáz.
-
Rodi 4.80
senior tag
Tavaly megvettem a játékot, mondom Ghost Recon, majd biztos útközben szedem össze a társaimat, aztán pár óra múlva leesett hogy ezt direkt egyszemélyesre csinálták :D
De sokkal jobb volt így, kimaxoltam a térképet kb. 200 óra alatt, aztán belevágtam a csapatjátékba, jó volt! -
budaifabi
csendes tag
Lassan kész lesz az új Wildlands rész így. Örülök neki, hogy foglalkoznak vele. Megjelenéskor elég problémás volt még. (Alpha-beta, majd első pár hét alapján írom ezt.)
-
Jhonny
csendes tag
Remélem ki/be kapcsolható lesz. Behemót leküzdésében jól jönne a társ de amúgy egyszer nem éreztem hiányát.
Honnan fogja tudni, hogy most lopakodni akarok vagy épp Rambó üzemmód van? -
GodGamer5
addikt
Gondolom azért nem jöttek eddig az AI társak, mert akkor könnyebben törhető lesz a játék...
-
Maxxy10
addikt
Eleve így kellet volna jönnie... Mint a Wildlands
-
l.skywalker
titán
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Az Year1-re szokott jönni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
A mi?
-
Wesder
titán
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Tesztelsz, vagy udőben egy hónappal előrébb jàrsz, mint mi?
-
macilaci78
nagyúr
Sinle player-ként játszok, nagyon tetszik a játék, de a gépi társak nagyon lámák.
Lőnek, leguknak, amikor nem kéne, elmaradnak, amikor kéne.De van, amikor egy konkrét őrjárat kerülgeti őket az utcán mindenféle reakció nélkül. Ez így fura.
-
lofagi
addikt
Azt hittem a BOT-ok már eddig is benne voltak a játékban!
-
ForRedGlory
félisten
Azt hittem az optimalizáció jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Revolut
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest