- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Képzelem, mennyire tuti. Nekem Ghoo tab 7000 van, 19900-ért vettem, amikor volt az árzúzdás akció, egyébként nem szégyellnek 29 ezret elkérni érte. A wifi-je semmit sem ér. Van, hogy 10 percig kell bűvészkedni, mire kapcsolódik a hálózathoz, minden más egyéb eszköz azonnal csatlakozik.
Ráadásul a speedshop oldalán pofátlanul óriási akciós árnak van feltülntetve a 29900 Ft-os ár, amiért mindeddig is meg lehetett venni.
Ez a tab gondolom ugyanígy macerás lesz, meg kedvező árúnak van hazudva.
Most már inkább Prestigiot vennék, ha Magyarországon vásárolnék tabot. -
rudi
nagyúr
Éppen egy ötszereplős, olcsó, kínai héthüvelykes tablet teszten dologozom, és az általad vázoltak miatt baromi nehezen tudok korrekt végértékeléshez jutni. Mert pl ott a wayteq xtab-70dci a Nexus 7 árának feléért, de ott van a Ghoo Tab 7000s-is, amit rövidesen lezúznak a WayteQ árának felére, illetve van MyAudio 708AG 3G modemmel az xTab-70 és Nexus 7 ára között szinte pontosan félúton, meg van ez a PMP5770, amit szerintem 10-ből 7 ember vaktesztben a Nexus 7-nél jobb minőségűnek titulálna (nem mondom, hogy az is, de nálam 5 avatatlan átlagember próbájából 3-nak a PMP5770 tűnt igényesebbnek).
-
Csapoati
nagyúr
Király dolog lehet mindennel szemben ilyen előítéletesnek lenni.
Egyébként oké, tegyük fel, rosszabb egy Prestigio, mint egy Asus Nexus 7. És mennyibe is kerül a kettő? Nyilván aki százezreket költhet gondolkodás nélkül egy sokadlagos fontosságú kütyüre, annak az utóbbit ajánlaná mindenki, én is. De ha valaki kész kompromisszumot kötni pár téren (pl anyaghasználat, extra szoftverek), annak miért ne lehetne jobb ajánlat egy kínai tablet, ami sokkal jobb ár/érték aránnyal bír?
-
rudi
nagyúr
Nem gond ám, ha azt mondod, hogy nem találkoztál még a PMP5770-nel, nem kell hasonlatokkal terelni. Csak én eltöltöttem mind a két géppel pár hetet megvan róluk a tapasztalatokra alapozott véleményem, és szeretném felmérni, mondhatni az enyémhez kalibrálni a véleményedet az olcsó tabletekről. Legalább a Nexus 7 "megvolt neked"?
-
rainwood
csendes tag
Két hete érkezett meg Kínából az Onda V972 tabletem, ami pontosan 62095 Ft-ba került. Quad-core proci, 9.7"-es IPS 2048x1536 felbontású kijelző... stb. Ennyi pénzért sztem az az ajánlott, nem a Ghoo tablet.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #31 üzenetére
Lehet, hogy nem az igazi amit linkeltem mert a GPU nincs feltüntetve! Ez már több mint gyanús!
-
Cynicelectro
aktív tag
Én itt szoktam rendelni és még soha nem kellett csalódnom!
Itt egy márkásabb 48ezerért!
Katt a képre.Azt hiszem a négymagos nem lehet olyan rossz, meg az IPS 1280 x 800 felbontással, 8000 akksival.
-
dave666
aktív tag
A kijelző az gyenge, lehetett volna ennyi pénzért IPS.
Az összehasonlított MyAudio 916DCC sem egy minőségi tablet
Egy Galaxy tab-bal kellett volna hasonlítani -
Cynicelectro
aktív tag
Hááát ez nagyon el lett árazva! Ez semmilyen plecsnit nem érdemelne ennyi pénzért IPS, v. egy legalább HD-s kijelző nélkül. Az én Toshiba AT-100 som 49ezerbe került. Nagyobb mint HD felbontású kijelzővel, gps, teljes méretű USB HDMI és SD kártyaolvasó és persze Tegrás chipset. Kitűnő support! Hova lehet ezek után árban sorolni a Ghoo? 30ezres kategória! Gyanúsan elfogult a teszt!
-
csibe1
addikt
Az a baj,hogy a vackot akarják ennyiért elsózni.
Dobsz hozzá egy tizest, és egy 3G-s IPS paneles 10"-ost kapsz két év itthoni garanciával; ami nem ilyen semmittelenül van összerakva.
Vettem kintről 8"-os 150$-os tabletet,szvsz ez a gagyi sehol sincs tőle.
Nézegettem a 200-250$-osokat is,de a 10" túl nagy lett volna.
Értem én,hogy az itthoni gari,vám stb. plusz költséggel jár,de ilyent behozni nincs sok értelme.
Ezzel is csak az elektronikai hulladékot szaporítják itthon. -
djnice
veterán
A baj az, hogy ez egy olcsó 150 dolláros dual core TAB, ezért ilyen a minősége. Meg kell nézni pl a 200-250 dolláros kategóriát (pl Ramos), az teljesen más minőség. Arról, hogy nálunk ekkora lehúzás megy az árakkal nem a kínai tehet, mert ők 50-60k-ért igenis minőségi TAB-ot gyártanak.
-
osztraksajt
őstag
Valahogy nem egy lenyűgöző példány. Szerintem egy Concorde Play 8 coll IPS panellal ugyanrzzel a soccal sokkal jobb választás. Egyedüli érv emellett a nagyméretű akksi.
-
djnice
veterán
Kintről [ugyanez] 35k, aki itthon veszi meg az egy balek.
Amúgy meg melyik grafikus mag erősebb mint a Mali 400 MP, amikor az S3-ban is ez van?
-
gyurcio
tag
+10 k és kapsz egy Ainol Sparkot itt a hardveraprón. Ez a Ghoo Tab túl drága.
-
MLaca
őstag
1024-es felbontás 9,7"-on? uh, ez "picit" kevés.
-
lil73
csendes tag
Milyen térhatású stereo hangot adhat két hangszóró szorosan egymás mellett?
-
Z86
őstag
Egy ilyen mondat után: "A Ghoo Tab 9700DC szerintünk az IPS kijelző híján és az erősebb nyomásra hullámosodó kijelző miatt éppen hogy csak belefér a „vállalható” kategóriába." nem vártam volna az ajánlott plecsnit.
-
Neurotoxin
őstag
Pont ilyen a CNS navigációm töltője is, nyílván nem meglepő
-
Csapoati
nagyúr
Valami nem oké az Antutu számoknál, az én MyAudio 916DCC-m 11200 pontot teker. Lehet, hogy még régebbi verzióval lett mérve, vagy esetleg 4.0.4-gyel? Mert a decemberben vásárolt tabletemen már gyárilag 4.1 volt.
Egyébként a legújabb játékokhoz is elég a Mali-400 MP4, a Real Racing 3 és az NFS:Most Wanted sem akad - igaz, lehet hogy lejjebb állítja a grafikát a játék, hogy folyamatos legyen az élmény, mindenesetre így is jól néz ki.
Az IPS hiányát érzem fájónak, kérdés, hogy mennyi pénzt ér meg valakinek ez. 15 ezer már elgondolkodtató, 5 ezernél nem gondolkodnék, az IPS-t választanám. -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem is rossz, okostelefon után mindig tabletes cikket olvasva elfog a kell érzés. De tartóztatom magamat. A teszt is jó lett, az a combos akku kifejezetten tetszik, de kár a kijelzőért.
-
Flashback
addikt
Az a Defy lassan csere érett
-
60k-ért már IPS dukált volna...
(#2) Flashback: Nálam is BAZINGA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Harmadik tabletjével az erős konkurenciával fémjelzett, 50-60 000 forint körüli kategóriába ugrott bele a gyártó.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest