- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Készítettem 3 fotót magyar kiosztású Genius LuxeMate i200-ról. Kevés fotót látni olyanról, ami magyar billentyűzetkiosztású. Hátha valakinek még hasznos.
(A Geniusról nincs még leszedve a fólia.)Alább pedig összehasonlításképp együtt egy normál méretű billentyűzettel (Silverline KB770USB) látható.
-
nyunyu
félisten
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Van egy olyan problémám , hogy vetem egy Genius Luxemate i200 billentyűt és bedugtam a laptopba,
de a fehér betűk helyett a 7 8 9 4 5 6 1 3 0 kék számokat írja alapértelmezetten a u,i,o,p,j,k,l,m gombok helyett . Magyarul nem tudok gépelni csak ha nyomom az Fn gombot,Ha lenyomom az Fn gombot akkor írja a betűket. Ez hiba vagy rossz beállítás ? Hogy lehet átállítani ?
(WIN7)... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
misx
senior tag
Nekem volt Geniusom, 3 év alatt több gombról lekopott a felirat (WASD, kurzorbillentyűk főleg). KB-06X asszem. Még műxik amúgy. Most Logitech Deluxe 250-esem van (USB), ami valójában egyszerű fapados cucc, de a multimédia billentyűk amúgy sem érdekelnek.
A PIII-as gépemnél van egy Kolink mezei fehér keyboard, az már 8 éve állja a sarat, csak már nem olyan szép fehér. Viszont kopás nincs. De a Logitech billentyűi sokkal puhábbak még a Geniushoz képest is. -
Peter13
senior tag
Bizony! Én is nagyon utálom hogy mindenen újítani kell ha jó ha nem jó...még mindig egy ezeréves klavit püfölök, kinézete alapján szerintem még Pentium korszak előtti időkből maradt ránk, de minden a helyén van, robosztus, szeretem. Utódjául egy olyan klavit szeretnék egyébként, ami
1) Zsinórmentes, de nem sz*rakodik mint a nemrég vásárolt (és nem éppen olcsó) Microsoft multimédia izé
2) Van rajta numpad, iránybillentyű blokk és a "mágikus hatos"
3) Mindezek mellett (és nem helyett!), van rajta a touchpad is.Ennyi. Háttérvilágítás még esetleg jöhet, de nem feltétel. A 77 hülye multimédiás gomb nélkül meg kiválóan el tudok élni (de lehet hogy én vagyok marslakó). Ha valaki tud a fent említett 3 pontnak megfelelő klavit, pls dobjon meg egy típusszámmal - előre is hála & köszönet
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Osiris
őstag
Az i200 nem rossz, mindíg is szerettem a kis billenytyűzeteket. Viszont halk billenytyűzetet (ami nem kakaóálló gumi bill) még nem sokat sikerült találnom, ha ez az akkor veszem is meg ahogy meglátom valahol.
-
luw2win
őstag
Genius LuxeMate T810 - hát szegényke nagyon randa
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
ngabor2
nagyúr
alapvető periféria, ami válogat az oprendszerek között? no, akkor asszem maradok a teszkógazdaságos 500ft-os billentyűzeteknél. azoknál legalább még egyben van a 6 billentyű, amit előszeretettel értelmetlen helyekre szeretnek szétszórni. különösen az insertet. pedig az az egyik legfontosabb számomra.
-
szuper-t
őstag
sajna nem exrtém agymenés
ha te is napi 200 oldalt gépelnél ordítva dobnád ki az ablakon a klaviatúrád ha 1 kicsivel arrébb lenne 1-2 gomb . bár nem vitatkozom volt már olyan vevőm aki lépes volt 50 db billentyűzetet végigpróbálni h miylen kényelmes rajta gépelni én sajna ezekből indulok ki.
téma end -
nyunyu
félisten
Beleirhattatok volna a cikkbe, hogy a T810 NEM megy a tobbi, Media Center nelkuli Windowsokkal.
(2000, XP Home/Pro, Vista Home Basic/Business/Enterprise, W7 Starter/Home Basic/Professional/Enterprise)W7-bol is csak a Home Premium, meg az Ultimate tartalmaz MC-t.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ste
addikt
Az i200 esetében hol található az a plusz 12 billentyű? Csak nem az F1-12-re gondoltak?
-
Major Major
senior tag
az i200 nekem is bejön, már csak beépített USB hub kéne rá
-
Stiky
senior tag
T330-asnak +1, az a bejövős nálam!
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
TK36
aktív tag
Nekem is a Genius LuxeMate T330-as szimpatikus darab, bár jobban tetszene a Genius LuxeMate i200 és a Genius LuxeMate T330 valamilyen ötvözete.
Genius LuxeMate T330 billentyűzetnél legalább kevesebb helye van a porcicáknak.
Azért a 3 billentyűzet méretére külön-külön kíváncsi lennék, hogy mekkorák (ha már az egyik pl. a méretével hódítana).
-
szuper-t
őstag
Válogatós avgyok ez tény
akom Nem szófosás . mindenkinek egyedi problémái vannak ezzel kapcs
és egyedi igényei nem lehet álltalánosítani téma befejezve.orbano igaz de ha megnézel 2 bill-t akkor a shift pl valakol 1 betű mértetet foglal el valahol 2 őt de láttam már olyat is ahol 3 at Ctrl nekem pl bal oldalt nincs is:S
mert olyan nagy lett a space h..:S + az alt mellett található az Ű betüm ... de h minek van benne 2 azt nem tudom[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Úúú, az a kicsi kéne Az ára sem rossz
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
szuper-t
őstag
numpad nyilak capslock enter ctr shift
miket szoktál hazsnálni formázás közben ?
ez hülye kérdés volt
én nem vagyok nagy szövegszerkesztő de amikor nagy gépről ármegyek kis gépre akkor csak nézek hogy hö mivannnn? ittak ezek a tervezők amikor összerakták a billt?nekem itthon t330 hoz hasonló van idő volt mire megszoktam .
( bár kellett a hely így kénytelen voltam[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
tetszik az i220 kár hogy nem rádiós, vagy kékfogas.
-
Zalaymate
senior tag
Ez az i220 nagyon tetszik és ennyiért már csak azért veszek egyet, hogy legyen. Ki tudja, mikor hova teszem majd....
(= Zala =)
-
Enton
addikt
Az én igényemnek egyik sem lenne megfelelő.
Nekem legyen régi hagyományos kiosztása numpaddal.Még ez az uj roccat ez tetszetős számomra hogy egybehaluzták a numot meg a nyilakat:
[link][ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
aram01
nagyúr
a 330-at megvenném emberi áron
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
akom
őstag
Azt értem hogy a notiknál kell a hely ezért zsúfolják össze a gombokat egymás mellé.
De kérem szépen miért kell a sima billeket is így betömőríteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szemüveges topik
- EAFC 25
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Nők, nőügyek (18+)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla