Genius billentyűzetáradat – eltérő igényekre szabva

A Genius bejelentette, hogy három billentyűzettel bővül a LuxeMate szériája, amelynek tagjai megfelelnek a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek is.

A LuxeMate i200 a legkisebb az új modellek közül, ennek megfelelően a méretével fog hódítani. A fekete színű, USB interfészre köthető billentyűzet rendkívül vékony kialakítással rendelkezik, továbbá 12 darab speciális funkcióbillentyűt kínál, melyek megkönnyíthetik a navigálást.

Genius LuxeMate i200 [+]
Genius LuxeMate i200 [+]

Az Apple billentyűzetek dizájnjára hajazó LuxeMate i200-at már szállítja a Genius az ára kicsivel kevesebb mint 10 euró lesz.

A LuxeMate T330 már valamivel komolyabb klaviatúra, így méretben is nagyobb az előbb taglalt kistestvérnél. A szín tekintetében megmaradt a stílusos fekete, és a kommunikációt is az USB csatlakozó biztosítja. A vízálló billentyűzet fentebb említett rokonához hasonlóan 12 funkciógombbal rendelkezik, ám ezek a T330-on egy oldalt elhelyezett LED-es háttérvilágítással ellátott, érintésérzékeny felületen kaptak helyet. Ezt egészíti ki az 5 darab gyorsbillentyű, melyek a termék ellentétes oldalát díszítik.

Genius LuxeMate T330 [+]
Genius LuxeMate T330 [+]

A Genius LuxeMate T330 a következő héten tűnik fel az üzletekben, az ajánlott fogyasztói áráról azonban nem számolt be a gyártó.

Végül, de nem utolsó sorban a LuxeMate T810 névre keresztelt billentyűzetet is érdemes megemlíteni, mely a népszerű LuxeMate 810 felújított változata. A multimédiás vezérlőkonzollal rendelkező termék gyakorlatilag klaviatúra és egér egyben. A számítógéphez csatlakoztatott USB modullal a kommunikáció 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával történik, mely tíz méteren belül üzemképes, az eszköz áramellátását pedig két darab AA-s elem biztosítja.

Genius LuxeMate T810 [+]
Genius LuxeMate T810 [+]

A Windows XP Media Center Edition, Vista Home Premium és Vista Ultimate operációs rendszerrel kompatibilis billentyűzet 34 darab gyorsbillentyűt kínál, a beépített vezérlőkonzol pedig tökéletesen üzemképes az elterjedt médialejátszó szoftverekkel. Az egérmutatót az úgynevezett OptoTouch szenzor segítségével lehet navigálni, ez az elődhöz képest a legnagyobb újítás. A korábban alkalmazott mozgatható kart egy mutatóujjal vezérelhető, érintésérzékeny felület váltja fel, ami a gyártó szerint nemcsak kényelmesebb, de pontosabb is a régebbi megoldásnál.

A Genius LuxeMate T810 a következő héten tűnhet fel a webáruházak virtuális polcain várhatóan 37-39 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés