Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Ez egy Gigabyte GTX 1050 Gaming 2048MB, 1417/7008Mhz zsuga.
Nekem is csak úgy sikerált, hogy szinte nagykeráron kaptam meg, és 1ébként sem volt rá több zsé, és volt egy "fájdalomküszöb" is, ezért döntöttem e mellett. Eddig nem bántam meg.Mint 54 éves "ős" Doom-osnak-Quakes-nek ez pont kapóra jött, hiszen évek óta nem fejlesztettem gépet.
-
Gondolom aki 40 K körül vesz kártyát nem mindent maxon vagy épp FHD alatt tol. pár ésszerű effekt vagy ficsőr kikapcsolása és máris élvezhető 30-40 FPS van és nem low grafikán, hanem élvezhetően szépen tartva a játékot..
Akinek nincs több pénze az ennyiért tud venni kártyát az úgy játszik, amit ki tud ebből sajtolni. Nem értem ezt a hozzáállást amit képviselsz . Van aki nem akar többet gyűjteni, mert a 35-40 K is egy gyűjtés vagy lemondás eredménye, vagy éppen van ezer más kiadása, és nem tud többet erre áldozni.
6-7 hónapja ezért a teljesítményért 60 K-t kellett fizetni.
[link] -
Interceptor
addikt
Ha kitudod fizetni az egyszeri árukat akkor a néhány év alatt összejövő elhanyagolható pluszt is ki tudod fizetni. Az, hogy megy napi szinten 8-10 órát vagy többet a géped még nem feltétlen jelent maximálishoz közeli fogyasztást, hacsak nem folyamatosan terheled játékkal, vagy renderelsz stb. Nekem sem 3 órát megy a gép naponta, 3 órát játszok átlagosan egy nap(van olyan amikor 6-ot van mikor semmit), de emellett egész nap megy a gépem reggel 9-től éjfélig. Ismerek olyan embert akinek rengeteg pénze van, de sokszor még néhány ezer forintot is sajnál kiadni bármire, még akkor is ha indokolt lenne.
-
Az hogy " megy a gép" és az hopgy játszol is rajt illetve terheled a kártyát az 2 különböző dolog.Gondolom nem napi 10 órát játszol és hétvégén meg nem 16-20 órát. Idle meg elhanyagolható illetve bárminemű 2 D alkalmazás felhasználás alatt. kikapcsolt megjelenítővel az 1050 és az 1060 között 6-8 watt van fogyasztásban alapjáraton.
-
kisza25
félisten
én nálam volt olyan, hogy napi 8-12 órát játszottam a gépen több hónapon át(ez majdnem teljes terhelést jelent), kb még az sem látszott meg a villanyszámlán.
150W*10 óra, az 1,5kW/nap fogyaztás a teljes gépre nézve, ami 60Ft/nap, ezt *30 nappal megszorzom, akkor az 1800Ft 1hónapban, de ugye ennyit nem tudsz nyerni, hanem csak 40-50W-ot/VGA/CPU, tehát teljes terhelést nézve max 100W*10-12, de akkor ez már elég extreme használat
Az, hogy 24/7 megy a gép idle, az meg már tényleg 0-hoz konvergál, mert ott 1-10W a különbség nyugalmi állapotban -
Picco
addikt
elkepesztoen sokat kell szerintem jatszanod ahhoz hogy jelentos legyen a kulonbseg, 120w korul fogyaszt a 1060 jatek/furmark alatt tesztoldalak szerint. es ezzel megsporolod azt a plusz koltseget hogy 2 ev helyett 3 ev utan fogod lecserelni majd valami ujabbra es addig is jobb minosegben jatszol.
csak egy velemeny, te penzed, te dontesed csak eloszor latom hogy barkinel is szobajott a fogyasztas ebben a kategoriaban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A modern NVIDIA kártyák aktuális legkisebbikét járattuk meg tesztlaborunkban, meglepő eredménnyel.
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GTX 1080 ARMOR
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest