- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Ez egy Gigabyte GTX 1050 Gaming 2048MB, 1417/7008Mhz zsuga.
Nekem is csak úgy sikerált, hogy szinte nagykeráron kaptam meg, és 1ébként sem volt rá több zsé, és volt egy "fájdalomküszöb" is, ezért döntöttem e mellett. Eddig nem bántam meg. Mint 54 éves "ős" Doom-osnak-Quakes-nek ez pont kapóra jött, hiszen évek óta nem fejlesztettem gépet.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
félisten
Gondolom aki 40 K körül vesz kártyát nem mindent maxon vagy épp FHD alatt tol. pár ésszerű effekt vagy ficsőr kikapcsolása és máris élvezhető 30-40 FPS van és nem low grafikán, hanem élvezhetően szépen tartva a játékot..
Akinek nincs több pénze az ennyiért tud venni kártyát az úgy játszik, amit ki tud ebből sajtolni. Nem értem ezt a hozzáállást amit képviselsz . Van aki nem akar többet gyűjteni, mert a 35-40 K is egy gyűjtés vagy lemondás eredménye, vagy éppen van ezer más kiadása, és nem tud többet erre áldozni.
6-7 hónapja ezért a teljesítményért 60 K-t kellett fizetni.
[link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
elithun
őstag
-
Interceptor
addikt
Ha kitudod fizetni az egyszeri árukat akkor a néhány év alatt összejövő elhanyagolható pluszt is ki tudod fizetni. Az, hogy megy napi szinten 8-10 órát vagy többet a géped még nem feltétlen jelent maximálishoz közeli fogyasztást, hacsak nem folyamatosan terheled játékkal, vagy renderelsz stb. Nekem sem 3 órát megy a gép naponta, 3 órát játszok átlagosan egy nap(van olyan amikor 6-ot van mikor semmit), de emellett egész nap megy a gépem reggel 9-től éjfélig. Ismerek olyan embert akinek rengeteg pénze van, de sokszor még néhány ezer forintot is sajnál kiadni bármire, még akkor is ha indokolt lenne.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
félisten
Az hogy " megy a gép" és az hopgy játszol is rajt illetve terheled a kártyát az 2 különböző dolog.Gondolom nem napi 10 órát játszol és hétvégén meg nem 16-20 órát. Idle meg elhanyagolható illetve bárminemű 2 D alkalmazás felhasználás alatt. kikapcsolt megjelenítővel az 1050 és az 1060 között 6-8 watt van fogyasztásban alapjáraton.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
kisza25
félisten
én nálam volt olyan, hogy napi 8-12 órát játszottam a gépen több hónapon át(ez majdnem teljes terhelést jelent), kb még az sem látszott meg a villanyszámlán.
150W*10 óra, az 1,5kW/nap fogyaztás a teljes gépre nézve, ami 60Ft/nap, ezt *30 nappal megszorzom, akkor az 1800Ft 1hónapban, de ugye ennyit nem tudsz nyerni, hanem csak 40-50W-ot/VGA/CPU, tehát teljes terhelést nézve max 100W*10-12, de akkor ez már elég extreme használat
Az, hogy 24/7 megy a gép idle, az meg már tényleg 0-hoz konvergál, mert ott 1-10W a különbség nyugalmi állapotban[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Picco
addikt
elkepesztoen sokat kell szerintem jatszanod ahhoz hogy jelentos legyen a kulonbseg, 120w korul fogyaszt a 1060 jatek/furmark alatt tesztoldalak szerint. es ezzel megsporolod azt a plusz koltseget hogy 2 ev helyett 3 ev utan fogod lecserelni majd valami ujabbra es addig is jobb minosegben jatszol.
csak egy velemeny, te penzed, te dontesed csak eloszor latom hogy barkinel is szobajott a fogyasztas ebben a kategoriaban.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest