Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Mert az egyik sarkalatos szempont az asztali gépekre jellemző bővíthetőség megőrzése volt, amihez értelem szerűen a legnagyobb méretű rendelkezésre álló helyből és a legnagyobb méretű alkatrészekből indultam ki, melyek még elfértek az adott térfogatban. Hogy ebben a variációban akár 6db HDD is elfér, az egész egyszerűen csak így alakult.
Tekintsd szimplán egy lehetőségnek. Demonstráció, hogy akár ilyet is lehet.Személy szerint nekem bőven elegendő a 4db 3.5"-os HDD hely (sőt, talán 2 is, ha figyelembe vesszük, hogy 3.5"-os helyre megfelelő beépítőkerettel 2db 2.5"-os HDD is elfér) és a közepes (25cm hosszú) VGA is (A képen a VGA-t elmetsző kisebb méretű áttetsző téglalap jelzi, hogy hol lenne a 25cm-es vége), de amíg az alaplap és a nála hosszabb VGA mindenképpen elfoglal egy bizonyos mértékű teret, meghatározva ezzel a ház magasságát, addig pazarlás lenne nem kihasználni a másik oldalon rendelkezésre álló teret. (Feltéve, hogy szempont a két oldal méret beli szimmetriája.) Itt is csak lehetőségről van szó, ha nincs szükség annyi HDD-re, akkor nem kötelező kihasználni.
Természetesen ezeken kívül még van néhány lehetséges variáció. Kisebb méretben, kevesebb alkatrésszel. Írtam is, hogy még képlékeny a koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tekintsd szimplán egy lehetőségnek. Demonstráció, hogy akár ilyet is lehet.