Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Mert az egyik sarkalatos szempont az asztali gépekre jellemző bővíthetőség megőrzése volt, amihez értelem szerűen a legnagyobb méretű rendelkezésre álló helyből és a legnagyobb méretű alkatrészekből indultam ki, melyek még elfértek az adott térfogatban. Hogy ebben a variációban akár 6db HDD is elfér, az egész egyszerűen csak így alakult.
Tekintsd szimplán egy lehetőségnek. Demonstráció, hogy akár ilyet is lehet.
Személy szerint nekem bőven elegendő a 4db 3.5"-os HDD hely (sőt, talán 2 is, ha figyelembe vesszük, hogy 3.5"-os helyre megfelelő beépítőkerettel 2db 2.5"-os HDD is elfér) és a közepes (25cm hosszú) VGA is (A képen a VGA-t elmetsző kisebb méretű áttetsző téglalap jelzi, hogy hol lenne a 25cm-es vége), de amíg az alaplap és a nála hosszabb VGA mindenképpen elfoglal egy bizonyos mértékű teret, meghatározva ezzel a ház magasságát, addig pazarlás lenne nem kihasználni a másik oldalon rendelkezésre álló teret. (Feltéve, hogy szempont a két oldal méret beli szimmetriája.) Itt is csak lehetőségről van szó, ha nincs szükség annyi HDD-re, akkor nem kötelező kihasználni.
Természetesen ezeken kívül még van néhány lehetséges variáció. Kisebb méretben, kevesebb alkatrésszel. Írtam is, hogy még képlékeny a koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- 2x8 GB Kingstone fury renegade ddr4
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest