- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Mert az egyik sarkalatos szempont az asztali gépekre jellemző bővíthetőség megőrzése volt, amihez értelem szerűen a legnagyobb méretű rendelkezésre álló helyből és a legnagyobb méretű alkatrészekből indultam ki, melyek még elfértek az adott térfogatban. Hogy ebben a variációban akár 6db HDD is elfér, az egész egyszerűen csak így alakult.
Tekintsd szimplán egy lehetőségnek. Demonstráció, hogy akár ilyet is lehet.
Személy szerint nekem bőven elegendő a 4db 3.5"-os HDD hely (sőt, talán 2 is, ha figyelembe vesszük, hogy 3.5"-os helyre megfelelő beépítőkerettel 2db 2.5"-os HDD is elfér) és a közepes (25cm hosszú) VGA is (A képen a VGA-t elmetsző kisebb méretű áttetsző téglalap jelzi, hogy hol lenne a 25cm-es vége), de amíg az alaplap és a nála hosszabb VGA mindenképpen elfoglal egy bizonyos mértékű teret, meghatározva ezzel a ház magasságát, addig pazarlás lenne nem kihasználni a másik oldalon rendelkezésre álló teret. (Feltéve, hogy szempont a két oldal méret beli szimmetriája.) Itt is csak lehetőségről van szó, ha nincs szükség annyi HDD-re, akkor nem kötelező kihasználni.
Természetesen ezeken kívül még van néhány lehetséges variáció. Kisebb méretben, kevesebb alkatrésszel. Írtam is, hogy még képlékeny a koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest