Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem is bejött érzésre a 2. Az van meg boxhoz, az elsőt nem volt kedvem megvenni még. Fíling 10/10, irányítás nálam 3/10... Itt a bajom, valahogy a célzás közel sem pontos, és egy idő után, mikor csak nem találom el a gyíkokat, ideges leszek, és befutok közéjük, jobb esetben meg se lőnek, rosszabban meg felkeltenek a társak. Na, itt megint érdekes a játékélmény, gyakorlatilag Schwarzenegger filmhez hasonlít a dolog, akit vagy nem találnak el, vagy eleve halhatatlannak született...
Végig fogom játszani, ha már megvettem, de egyelőre azért nehéz rávennem magam, a béna irányítás miatt...
-
Sicilian
addikt
válasz
GegeWarrior #11 üzenetére
Konzol hiányában nálam is kimarad...
-
GegeWarrior
senior tag
Az első jó volt PC-n. A többi valszeg kimarad
-
DriderG
tag
Ezeknek a GT-s "kielemzés"-eknek semmi értelme. Emlékszem még a GTA IV idején kezdődött, aztán folytatódott... legutóbb az MW2-ből láttam, természetesen az ottani találgatásoknak kb 1%-ka (ami egyértelmű volt) igazolódott be. De paródia is volt már rá, ami marha jó lett!
-
iBlast
aktív tag
piece of shit xd
-
EczkE
veterán
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
Sajnos én PC-n sem tudom.
-
Brutális eb
addikt
Mivel nincs konzolom én is csak az elsőt toltam.De a zene alatta isten ha megjelenik külön a st. azt megveszem.
-
EczkE
veterán
Nekem nagyon tetszett, de sajna sanszom sincs ilyen kaliberű játékokkal tolni.
-
Tikakukac
titán
Nagyon sokáig nem éreztem azt a jellegzetes bizsergést amit a GoW okozott, remélem sikerül bekonzolosítanom a közeljövőben
Az elemzés kicsit emlékeztet a magyaróráimra, de annyi baj legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GT stábja górcső alá helyezte az Epic nagyreményű játékát, a Gears of War harmadik felvonását, amelyből számos információt tudatnak velünk.
- Ps5 slim
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest