Legfrissebb anyagok
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Én nem csak ilyenkor. Úgy általában. Nem mondom, hogy nem tette paranoiássá az olvasókat, de ott legalább nyomokban arról is szó volt, amit most csak millió, kétes megbízhatóságú forrásból tudok összekapirgálni, ha megerőltetem magam. De lusta vagyok.

Hup-on is gyorsabb volt valamelyik tag, mint a házigizda.
-
beleszólok
senior tag
Két dolgot nem értek:
1. Miért nem lett ebből címlapos hír az itcafe-n?
2. A hozzászólásod első sora, azt hová kell elhelyezni, hogy működjön?
Az eddigiekből nekem az jött le, hogy ez csak ott gáz, ahol bash scriptek is használhatóak CGI futtatásra, de úgy tűnik, félreértettem amit a redhat.com-on olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi