Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Én nem csak ilyenkor. Úgy általában. Nem mondom, hogy nem tette paranoiássá az olvasókat, de ott legalább nyomokban arról is szó volt, amit most csak millió, kétes megbízhatóságú forrásból tudok összekapirgálni, ha megerőltetem magam. De lusta vagyok.

Hup-on is gyorsabb volt valamelyik tag, mint a házigizda.
-
Gdi
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
Egy kevés keserű szájíz társul hozzá, hogy "ott persze fent van".
De HUPon ott van!Ilyenkor egy picit sajnálom, hogy nincs már Buherablog

-
Gdi
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
1: Index.hu-ra felkerült
2: a kiszolgáló felé intézett http kérésbe.Ebben a blogban a szerző pingelteti saját ipjét, hogy felmérje mennyire elterjedt a hiba. Ezzel a módszerrel.
A kiszolgáló felé intézett kérésben kell benne lennie.Na ezt most képzeld el sok szervertől, sok pinggel, egy célpont felé.
vagy neagyisten sok félig nyitott kapcsolattal, amit frissítget timeouton belül.
de valami rm -R *.* is tud meglepetést okozni.#3
Valahol az internet egyik legsötétebb bugyrában Debian SID-del üzemeltetem a levelezőkiszolgálóm (mert akkoriban csak abban a repoban volt dovecot2) oda még nem jött. De most átrakom wheezyre. -
Speeedfire
félisten
Nekem ma már jött is este a frissítés.

-
beleszólok
senior tag
Két dolgot nem értek:
1. Miért nem lett ebből címlapos hír az itcafe-n?
2. A hozzászólásod első sora, azt hová kell elhelyezni, hogy működjön?
Az eddigiekből nekem az jött le, hogy ez csak ott gáz, ahol bash scriptek is használhatóak CGI futtatásra, de úgy tűnik, félreértettem amit a redhat.com-on olvastam. -
Gdi
senior tag
http-header = Cookie:() { :; }; ping -c 3 <HOSZT>

Patch infók:
Debian
Novel, SUSE
CentOS
Ubuntu
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi