- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mobilról pötyögök, nem fejtem ki hosszan.
Amit leírtál, hogy mit lehet, abban igazad van. Ahogy abban is, hogy túlzó lenne azt mondanom, hogy semmit sem lehet.
Viszont annyira szűk, hogy mit lehet, és annyira kevés ideje, hogy túlzónak érzem azt mondani, hogy "évek óta lehet". Igen, a kettő többes szám, a köznyelvben mégis több időre (nem 2) szokás használni, főleg cáfolatként, hiszen azt akarod kiemelni, hogy régóta lehet.
Mindegy ezen nem veszünk össze, szó szerint nézve igazad van.
Ettől még nem segít rajtam, hogy nekem lejárt a személyim, ez nem esik az online esetek alá, (ezt kibírom) meg alapból egy fos a rendszer, nem user friendly, és messze van a szolgáltatói szemlélettől, meg úgy alapból a 21.századtól.
Igaz, relatív gördülékeny volt, időpontra odamentem, és a nem tudom mi miatti 10perces leállás/várakozáson kívül gyorsan végeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest