Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
KROK640 #36679 üzenetére
""átnéznek a nőn egy meetingen" - ez viszont előfordul, de általában ha bebizonyítja, hogy szakember, akkor pár percig szokott tartani, utána meg elismerő szavak és pillantások jönnek." - röhögni ér? Ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyenek, mint szakembert, külön pedáloznom kell. És utána is újra meg újra. Tudnék mesélni, néhanapján szoktam is.
-
válasz
KROK640 #36679 üzenetére
"Ugye visszább írtam, hogy pl sokkal-sokkal több jattot kapnak kb minden munkakörben."
Igen, vendéglátásban. De alázás, és egyéb hátrányok itt is vannak. Sőt.""1 év múlva már én kerestem többet" - ilyenkor szokott kiderülni, hogy de te többet is dolgozol sokkal, "
Jobban mellé se lőhettél volna, ő az, aki hajnalig melózik majdnem minden nap, vagy 15 éve" - jó, de tedd azt is hozzá, hogy te senior vagy, ő meg full újoncként ment oda."
Újakat többért veszik fel sok helyre, mint aki már mióta ott van"nem is tudnának átvinni egy olyan rendszert, hogy valaki csak pusztán azért kevesebbet keres, mert nő."
Ehhez képest elég sok helyen kevesebbet kapnak, országfüggetlenül, max. itthon gyakoribb."A managert meg fel kell venni, majd feljelenteni, beperelni egy 7-8 számjegyű összegre, és megint a nő járt jól."
Én is csak nézem, hogy miért nem nyomták fel. Van ethics office a cégnél, 3 perc alatt kivágták volna."és sehol nem tapasztaltam ezt a dolgot, maximum úgy, hogy pont a férfiakat érintette hátrányosan."
Én inkább azt, hogy a nők kapnak kevesebbet :S Szintén pár hely után, csak én nem vendéglátásban.""átnéznek a nőn egy meetingen" - ez viszont előfordul, de általában ha bebizonyítja, hogy szakember, akkor" is. Ez a legviccesebb.
@bambano : 50 évvel fiatalabbaknak se tetszik a SW
Illetve érdemes magyarul is tanulni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Path of Exile 2
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest