- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Top cat #31118 üzenetére
Kell a tér a gondolatoknak.
(#31119) koby11h, biztosan összetett, te látod, te vagy benne, én csak azt nem értem, hogy ezt az egész hajcihőt miért nem írja felül az útra, mint olyanra alkalmazott szolgalmi jog intézménye. Mert elvileg felülírja, eleve, de lehet, hogy én vagyok lemaradva.
-
koby11h
őstag
válasz
Top cat #31118 üzenetére
Semmire, el kellene adni, de van mellette 2 telek, aki nem akarja megnyitni a végét, hogy ott út legyen, így nem megközelíthető csak gyalogosan, árkon át. Bonyolult...
Telekmegosztások megvannak, úttá van nyilvánítva az eleje és a vége, de a közepén ezzel a két telekkel nem tudunk mit kezdeni, az önkormányzatot meg nem érdekli.
Ez van 7 éve, ők nem engedik át az utat, mi meg így nem tudjuk eladni, de a szájuk jár, hogy nagy a fű, nyírjam le...Lassan megunom és nem nyírom. Jobbra tőle sem jobb, itt is ez van.
Egyébként van egy mudink, őt szoktam ide kihozni vágás után és megfuttatni, erre kiváló
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Tippmix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest