Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
vmiert megsem raknak rajuk sokkal tobbet, mert a juzerek tobbsege ugylatszik megsem igenyli, hogy legyen
akinek megis, annak 2k egy 4portos USBhub
D630-somon is van 4 USB legalabb (meg minden sz.r is) de 1-nel tobbet soha nem hasznaltam benne egy idoben
az is vagy az eger volt, vagy autoban a VEMS standalone ECU programozo kabele
ami egyebkent alapbol RS232 lenne de a USB-t nem kell becsavarozni, hogy ne essen ki menet kozben a helyerol
csomo embernek meg egy egere sincs a notihoz, csak touchpad-zik
nekik a 10db USB is ugyanannyira felesleges lenne, mint ahogy a 2 is az
biztos nem azert raknak rajuk csak 2-t, mert amugy 3-4-t hasznal a tobbseg alapboltöbb drón kell ;P
-
fatpingvin
addikt
egyrészt FW-t elég sok audio cucc mégmindig, másrészt a SAS legutoljára amikor néztem még egy elég népszerű szabvány volt, igaz szerveren.
amúgy meg adósnak érzem magam még azzal a botrányos konstrukcióval amitmúltok összeraktam ilyen "nézzük meg meddig képes ez működni" elv mentén. naszóval:
laptopba exprescard-pcie breakout, abba bele egy PCIe-PCI adapter, abba bele egy firewire vezérlő, arra rá egy firewire-es HDD doboz elektronikája, a SATA csatira egy SATA-IDE átalakító, arra meg rá egy CD olvasó
a legbunkóbb a sztoriban hogy ez működött. volt némi latency de működöttA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...