Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz E.Kaufmann #19972 üzenetére

Igen, ez így van.
    Nem mellesleg nem mondtam, hogy adott esetben nincs meg a bevételem mindezek mellett. Még ha sokszor nem is fényesen, de amúgy van "rendes" melóm most is épp. De sokat járok külföldre is (jobban szeretek ott melózni) amikor meg otthon vagyok, akkor igyekszem az ideális képletet hozni, vagyis, hogy én osztom be az időmet.
    Azt szeretem amikor persze menni kell és csinálni, de van rugalmasság, és nem egy komplett rendszertől függ, hogy én ekkor vagy akkor ráérek-e.
    Pl emlíetttem neked, hogy itt néztem multit, ami eléggé rossz helyen volt, aztán mesésnek volt előadva a kicsit sem varázslatos fizetés, amihez hozzá vettem, hogyha hazajövök akkor a tömegközelekdés miatt napi jobb esteben 3, rosszabb esetben 4 órát töltök ingázással a munkaidőn felül. Az mondjuk egy napi 3,5 órával számolva is azt jelentette volna, hogy reggel 6kor kelek, és este 7-re érek haza. Vagyis élnisincs időm, na ez mehet, de ezt nagyon meg kell fizetni. A B variációm az volt, hogy napi 3,5 óra plusz szabadidőért bérelek a közelben egy lakást, és szószerint az általuk ajánlott fizetés bő 2/3-a lepattant volna az albira. Kb ott tartottam volna, hogy folyamatosan nullára jövök ki minden hónapban.
    Akkor már inkább megint külföld. (az a baj egyébként, ha az ember egyszer kimegy külföldre, onnantól nagyon másképp tekint a magyar munkahelyekre, mind bánásmód, mind fizetés tekintetében). Plusz külföld mindig egy tapasztalaás, egy élmény, egy teljesen más izgalmas megismerése. Bizton mondhatom úgy, hogy tizen sok országban jártam, és négy különböző országban dolgoztam eddig.

Volt egy pár szar és alul fizetett munkahelyem és a legutolsó ilyennél jöttem rá, hogy az élet túl rövid és értékes ahhoz, hogy ilyen helyen töltsd el. Meg lehet velem beszélni, hogy pár hónapig élni sincs időm, de csak pár hónapra és nem év(tized)ekre, meg ezt meg kell fizetni.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

• DJGABI

addikt

válasz E.Kaufmann #19972 üzenetére

"Lásd a T&T videókat a youtube-on"
    Büszke vagyok rá hogy helyi, de legalábbis környékbeli a srác. Az Acer Windows telepítésen mondjuk nagoyn meglepődtem, milyen körülményes is lehet egy új cuccnál. [link]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák