Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz Top cat #1348 üzenetére
Valami ilyesmi van nálunk is. Két tükör, közötte polcok és azokon az asszony millió ezer cucca: kencék, krémek, púder, rúzs (évente két alkalomhoz kb. 7-8 féle!), alapozó, körömlakkok (nem is lakkozza a körmét!), többféle sampon, hajbalzsam, hajlakk, kömörápoló készlet legalább 4!, gyógyszerek...
Ahol meg még sem az asszony cucca ott fiam által készített lámpák, félig kész nyáklapok, könyvek, a lányom játékai, sakk készlet, 1 megrágott csokidarabka, 2 szem negro és ilyesmik.
Illetve van még egy szekrényke a fogkeféik töltőjével, hajvasalóval, hajszárítóval, epilátorral, vasalóval.
Ehhez jön a legfelső polc egyik sarkán az én fogkefém, dezodorom, borotvám és a kádnál a samponom - lassan szintén már csak az elmúlt évtizedek dicső jelképeként...
EZ a mostani állapot"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
solena
tag
válasz Top cat #1348 üzenetére
Ja, hogy van különbség
Csak azt nem értem, minek két tusfürdő. A többire legfeljebb tippem van (egy sampon, egy balzsam, a borotva is oké), de a többi kegyszentszar mi a jóistenre való? (ciki, nemciki, tényleg nem tudom)
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...