Új hozzászólás Aktív témák

• koby11h

őstag

Én 90-es években, 10 év utána kezdtem új melóhelyet keresni mert a főnök aki azért vett fel, hogy IT-t üzemeltessem és mivel Ők nem értenek hozzá így tanácsokkal segítsem - de tisztán és egyszerűen telibesz@rta amit javasoltam, kértem, könyörögtem (beszerzés, fejlesztés, szoftverek, munkamódszer)... Rajta kívül mindenki egyetértett, de sajnos egy személyi vezetés volt.
    Elmentem ismerősökhöz, körbekérdezni:
    - első hely: Baszdki de jó lett volna ha nem ebben a helyzetben jössz mert tegnap közölték, hogy Miskolc lesz a RAK (Regionális Alközpont) és itt ezt az egészet felszámolják, mostani 6 fő közül 1 marad és az az egy is local it semmi jogkörrel, de kérdezd meg Gabit és Petit, a második helyen
    - második hely: Baszdki de jó lett volna ha nem ebben a helyzetben jössz mert 2 hete döntöttek, hogy viszik a gyártást románba. Így még 1 hónap mire kiderül hogy mi van és akkor mindenki lapát. Ha akarod felveszlek, de kb. 2 hónapi munka amit próbaidős fizuval kapnál és utána Neked is lapát, de kérdezd meg Viktort, Neki úgy tudom kell ember...
    - harmadik hely: Baassszdkiiii de jó lett volna ha hat hónappal ezelőtt jössz, mert akkor a szomszéd városban induló új boltba lehettél volna vezető, benned legalább meg is lehetne bízni. De az a barom aki fél évig vitte elb@szta az egészet, buktuk a bérelt helyet, pénzt, szóval ott most lehúzzuk a rolót. Itt meg Bazsi meg én visszük, és jelen helyzetben ez is elég.

Végül negyedik hely még ugyan azon a héten és az már sikerült, ott újabb hosszú éveket húztam le.

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák