Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
interstate76 #2 üzenetére
Életemben először végigjátszottam
Jó vót na
-
Pety52
újonc
Ha ez nem jön be nektek a gladiátoros játékok kifejezetten élvezetes játékoknak számítanak.
-
Vincent_
aktív tag
Ezeket steam-en (PC-re) már rég megvettem fillérekért. Semmi exkluzív cím... Elég gyér ez az ajánlat most...
-
okibots
aktív tag
válasz
noPublicFG #3 üzenetére
Én még 360-on elkezdtem, de aztán valami másik játék miatt érdektelenségbe fulladt. Talán majd most nekiugrok még egyszer..
-
A Murdered egy nagyon jó játék. Örülök, hogy jön.
-
interstate76
addikt
Én viszont nagyon szeretem a kalandjátékokat, így kifejezetten jónak értékelem a kínálatot! Azt hiszem, újra nekifutok a Monkey Island-nek!
-
rdt89
addikt
Ez a hónap számomra gyenge felhozatal, pont mint a múlthavi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest