- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, hogy pontosan hogyan működik a rendszer, de például nekem úgy van létrehozva az accom, hogy a magyar Windows Live ID-met adtam meg a regisztrációhoz, azután a kliens indulásakor létre kellett hoznom egy accot a magyar XBOX Live oldalon, végül az ingyenes játék letöltésekor megkérdezte a lakcímemet - és itt nem szerepelt a magyar -, ide beírtam az angol rokonét. És azóta is a magyar Windows Live ID azonosítómmal tudom elindítani a klienst, és az XBOX Live accountom is ezzel működik.
Szóval olyan keresztbe-kasul dolog, hogy szerintem még ők sem tudják követni.
-
Vistaboy
veterán
Hiába akarsz magyar címet megadni, mert nem fogadja el. Az amcsit kivettem, nekem elfogadta az egyik Angliában élő rokonom címét, akivel rendszeresen levelezek, majd megbeszélem vele a dolgot. Nincs BOX-a, úgyhogy őt nem veszélyeztettem.
MOD: De mivel aligha fogok hitelkártyával venni bármit is, így kötve hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PH! aranyköpések
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest