Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, hogy pontosan hogyan működik a rendszer, de például nekem úgy van létrehozva az accom, hogy a magyar Windows Live ID-met adtam meg a regisztrációhoz, azután a kliens indulásakor létre kellett hoznom egy accot a magyar XBOX Live oldalon, végül az ingyenes játék letöltésekor megkérdezte a lakcímemet - és itt nem szerepelt a magyar -, ide beírtam az angol rokonét. És azóta is a magyar Windows Live ID azonosítómmal tudom elindítani a klienst, és az XBOX Live accountom is ezzel működik.
Szóval olyan keresztbe-kasul dolog, hogy szerintem még ők sem tudják követni.
-
Vistaboy
veterán
Ha a pontos adatok kellenek, látogass el a hivatalos oldalra.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Hiába akarsz magyar címet megadni, mert nem fogadja el. Az amcsit kivettem, nekem elfogadta az egyik Angliában élő rokonom címét, akivel rendszeresen levelezek, majd megbeszélem vele a dolgot. Nincs BOX-a, úgyhogy őt nem veszélyeztettem.
MOD: De mivel aligha fogok hitelkártyával venni bármit is, így kötve hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest