Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
dabadab
titán
válasz
Tigerclaw #48 üzenetére
A komoly, kenyelmes irodai szekekkel vigyazni kell. Jo kis gerincserveket lehet beszerezni azokkal
Itt olyan székekről van szó a "komoly" címszónál, amik tervezésénél az ergonómia kifejezetten szempont volt (pl a Herman-Miller székei)
-
törölt tag
válasz
BusinessGuy #43 üzenetére
Megint más eszközök esetében ugyanakkor kár elzárkózni a gamer cuccoktól. Léteznek tipikusan gamer címke alatt futó jellemzők, amelyek általános célra is fontosak lehetnek. Monitor, billentyűzet, de egér és laptop kapcsán is tudok ilyet.
-
válasz
BusinessGuy #43 üzenetére
Úgy már igazabb, de a fejhallgatóknál kivételként említeném az SS Siberiát; minden másra bleh, de lőni überkirály.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Synthwave #23 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Mint sok minden aminek van alternatív megfelelője.
De bútor (értsd székek), multimédia (értsd például fejhallgató vagy 5.1 szett) egytől egyig túlárazott szarok amiknek a töredék áráért azonosat vagy jobbat kapsz csak nincs rásütve valami gamer márka. Ilyen ez a bútordarab is. -
törölt tag
Nekem az ilyenekről mindig az amerikai űrtoll vs szovjet ceruza jut az eszembe. Kimondva milyen leleményesnek tűnik, de a gyakorlatban mégsem jó (Curious Droid videó).
#40 Tüzi
Működik, csak ezek az ülések nem a hosszú gép előtti munkához kényelmesek. Illetve nem bizos, hogy az ember egy egyszer már elbontott, kendácsolt valamiben szeretne üldögélni. Komolyan, az olcsóbbak közül sokkal inkább egy ikeás Markus. -
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Meg ne őrüljél már
Elballagsz egy Alfa bontóba, veszel 166os ülést, fogsz egy rossz forgórészt, elviszed egy kovácshoz a pakkot, 10ezerért összerakja a kettőt, 12v-al aláviszed az ülésfűtést, meg a motoroknak az áramot, és olyan ülésed van ami kinyalja a segged.
50ezerből... bőr, hímzett alfa ülés. -
Gamer címkével tényleg minden túlárazott kommersz szart el lehet adni az
idi...erre fogékonyaknak. Kíváncsi leszek ki dobja piacra először a fűtött deszkájú rgb led világított gémmer budicsészét, hogy a hardcore mobil gémmerek szarás közben is a maximumot tudják nyújtani. -
-
törölt tag
válasz
Synthwave #30 üzenetére
Épp azt. Titanium alap, translucent görgők, Carbon Balance szövet.
De majd nyár felé meglátjuk. Redditen sokan panaszkodnak, hogy nyikorog, ami azért becseszne. Aeron is lehet belőle, de akár más gyártó más modellje is.
#35 Synthwave
Oh, ezt láttam már, de nekem nope.#36 dabadab
Igen, köszi, tudom és azt mindenképpen, illetve más székeket is kipróbálok. -
Lacok
őstag
Ennyiért vicc ez az asztal.
-
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #15 üzenetére
Kényelmes magasságba állítani pl. jó. Nekem onnan indul a gond, hogy az összes legalsó állása is magas.
-
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Hát, videókártyát nem kell venned mostanában, szóval az asztal... ja
az nem kell bányászáshoz...
-
Reggie0
félisten
válasz
RubbishBin #21 üzenetére
A szeket a labad hosszahoz kell allitani, nem az asztalhoz. Amugy baromi jo egy ilyen allithato asztal, csak nem ennyiert. ikeaban sokkal olcsobban kapsz jo minosegut.
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #21 üzenetére
Én láttam állva dolgozó irodistákat, még itthon is. Sőt, egy-kettőt ismerek közülük. Napi több órát elvannak így. Páran a cigivel és kávéval is elvannak ennyit, de azért nem az az alap.
Nálam speciel ezután is fix asztal a terv, de a HO miatt egy komoly széket már előrehoztam a fontossági listán. Valószínű, hogy az se lesz olcsóbb, mint egy ilyen asztal.
-
siposz
aktív tag
válasz
RubbishBin #21 üzenetére
192 cm vagyok, az átlag asztalmagassághoz nincs olyan szék pozíció, ami nekem kényelmes lenne. Pont kell az a +5 centi. De mivel fix helyen ültem, így megemeltem egyszer, és kész.
1 darab álldogálós embert viszont láttam már.
-
Én meg elintéztem ugyanezt, ingyen, a sok ez-az-amaz nélkül. Ráadásul két asztal. Van még egy harmadik, amit össze kéne rakni, a negyediket meg elajándékoztam. )) No joke, és 40 000-rel beljebb vagyok.
"Aki hülye, az meg vegyen ilyet."
Vagy az, akinek nem számít úgy pár koszlott százas, mint neked, és még se kedve/ideje sincs ilyenekkel szórakozni. Ismerek ilyet, nem egyet. Mindig öröm rácsodálkozni, hogy milyen egydimenziós a világ.
--------------------------------------------------------------------------------
#22 BusinessGuy: Kivéve ugye például az efféle monitorok, egerek és egérpadok nagy része. Vagy egy csomó high-end alaplap. Vagy ez vagy az. Tudom, hogy manapság divat a gayminget meg a csillámló ergéjbé áradatot gyülölni, de nem csak a kétpálcás búcsúban kell nézelődni.
-
BusinessGuy
őstag
Gamer, vagyis túlárazott szemét mint nagyjából minden amit gamer cimkével látnak el.
-
RubbishBin
senior tag
Igen, ez nekem is beugrott. Nagyon sok problémát okoznak egy férfi életében a fix magasságú bútorok. Ha állsz, akkor alacsony, ha mellé térdelsz akkor magas és fáj is. Absza meg, rendelek kettőt!
@siposz: Megunod az ülést,
felemeleddolgozolállvafélórát,visszaülszkimész cigizni meg a kávégéphez, meg ilyesmi. Jártam már irodákban Ausztriában és Angliában is. A kutya nem dolgozott állva a műhelyeken kívül sehol.
Meg szerintem széket állítani továbbra is olcsóbb. Mármint ezt már a különböző méretű emberekre írom. -
siposz
aktív tag
válasz
RubbishBin #15 üzenetére
Pedig kimondottan állva dolgozáshoz vannak. Megunod az ülést, felemeled dolgozol állva fél órát, visszaülsz.
Szigorúan elméletileg arra is jó lehet, hogy ha nincs fix ember az asztalnál, akkor a nap elején beállítja magának az oda ülő. Nekem, meg a 150 centis kollegínának más a kényelmes. De ez Magyarországon nem reális scenarrio.
-
koby11h
őstag
Úri huncutság ez itten kérem szépen. Azon kívül, hogy érdekes más hasznát nem látom.
-
Reggie0
félisten
válasz
RubbishBin #17 üzenetére
Az allithato magassag es a 150kg-s teherbiras kifejezetten elonyos, ha parosodni szeretnel egy rafekvo holgyemennyel.
-
RubbishBin
senior tag
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #15 üzenetére
Szoktak mellette állva is dolgozni, mert nem feltétlenül érdemes/kényelmes a nap jórészét végigülni. (A nevében persze gamer, de számomra ez régóta csak egy címke.)
#17 RubbishBin
Igen-igen, szigorúan gamerkedni számomra is egy kérdőjel lenne. Mondjuk az ára miatt így is az. -
RubbishBin
senior tag
válasz
whiteseed #14 üzenetére
Ezt a magasság állítást nekem egyébként elmagyarázhatná valaki. Mármint hogy a hülyítésen kívül mire való. Ezek nem műhelyekbe készülnek, ahol állva kell mellette dolgozni, egy 10.000 forintos széket is bekalibrálsz bármilyen asztal mellé.
Mintha egy autóban borsos felárért nem a kormány magassága lenne állítható, hanem az egész műszerfal mozogna motorosan. -
whiteseed
csendes tag
L alakú asztal saját méretszabvány alapján fából (összerakva, szobaszekrényekhez illő szín és mintával, kiszállítással): 25.000 Ft. (10 éve használom)
Nagy méretű gamer egérpad: 4500 ftIgaz nincs rajta led, nem dizájnos és nem lehet állítani a magasságát (a székét viszont lehet)...
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
"nem L-alakú, 2 lába van, nem 3."
Ezt most nem értem. Ennek három lába van, de ettől függetlenül is L alakú.
-
macilaci78
nagyúr
értsd: nem kell állítgatni rajta semmit - azaz nincs lehetőség rajta állítani bármit is.
A cikkben szereplő asztal lényege, hogy állítható, emellett 4 beállítást el tud tárolni.
Általában véve is egyszerűbb bármit megcsinálni fixre, mint állíthatóra.Balika911: nem L-alakú, 2 lába van, nem 3.
Mindezzel együtt én sem tudok azonosulni az árképzéssel, sem az L-alakú dizájnnal, de még az egérpad burkolattal sem. Biztosan kényelmes lehet rajta papírra írni, ahogyan a golyóstoll nyoma is mutatós. A tisztán tartásról, higiéniáról ne is ejtsünk szót.
Akkor látnám értelmét, ha lenne mellé olyan szék is, ami szintén tud tárolni 4 különböző profilt.
Annak sem látom értelmét, hogy nagyobb monitort vegyek, amit messzebbre kell raknom, hogy belással, amihez nagyobb asztal kell, amihez majd megint nagyobb monitor kell, amit még messzebbről lesz kényelmes használni... Közelebb hajolok és egyből nyerek 2"!
-
RubbishBin
senior tag
Soha nem tudtam kihasználni az "L"-alakú asztalomat, dupla monitoros konfiggal sem. De legalább van egy fake bonsai a rövidebb oldalán.
Amúgy a Rolls-Royce gyártja a motort?
-
Szuper és ha álló f@sszal ülök alatta, akkor csak addig engedi le?
-
törölt tag
Ebbe a Yaasa asztalba botlottam legutóbb a neten, ezt is 62-128 centi közt lehet állítani. (Az olcsóbb Basic változatát pedig 71-119 centi közt.)
-
Predatorr
őstag
40000Ft-omba sem került egy saját magam kényelmére szabott gamer asztal (értsd: nem kell állítgatni rajta semmit) 43" monitorhoz, kisszekrényekkel, laptopot és egyebeket is elnyelő billentyűzettartó-fiókkal, PC-szekrénnyel és eszköztartóval, polcokkal, rakódórekeszekkel és kábelelvezetésekkel, beépített elosztókkal. Levágattam a lapokat, megvettem a hozzávalókat, fél nap alatt összeszereltem. 410.000 megmaradt gépre.
Aki hülye, az meg vegyen ilyet.
-
siposz
aktív tag
Mondjuk ennyi pénzért már lehetne, hogy nem csak 110 cm-re lehet emelni. Az ikeás asztalok tudnak 120 cm-t.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem is kiemelten fontos az ergonomia, foleg ha sok idot ul/all az user az asztalnal. A felar viszont teljesen indokolatlan, ha megnezzuk mi a kulonbseg egy normal asztalhoz kepest. Ennek az arara meg nem is mondok semmit, mert kb. duplaja a non gamer verzionak. Ha valaki tud, szerintem kinabol hozasson maganak motoros asztalt, vagy a mechanikat asztallap nelkul es arra tehet olcson asztallapot mondjuk az ikeabol, vagy akar a helyi asztalossal is csinaltathat ra. Olyan 250 dollarbol kijon talan a nem L alaku normal asztalhoz a hasonlo motoros memorias mechanika, egy nagy asztallap meg olyan 10-15k.
-
Találtgyerek
veterán
Az ára kicsit borsos számomra,de nagyon tetszik.
Habár lassan egy középkategóriás videokártya is ennyibe kerül,lehet inkább ezt venném meg jelen helyzetben. -
törölt tag
A motoros asztalok drágák, nem meglepő, hogy ennek is megkérik az árát. Mondjuk ilyesmire érdemesebb költeni szerintem, mint az aktuális CPU-ra meg kazán VGA-ra, amik miatt kb. keresztes hadjáratok folynak a fórumokon.
Jó a cím!
-
Tigerclaw
nagyúr
A 80 cm-es asztallap mar haladas, de ahogy nonek a monitorok, 1-2 ev es keves lehet. Atmeneti megoldas valamilyen alcsony profilu vesa tartora tenni...persze ha falhoz van tolva az asztal. En talan mar inkabb 1m-es asztalt valasztanek, ha tervben van kesobb a 35-40 inch meret.
Nagy kar hogy a hasonlo ulo/allo asztalok felara irrealisan magas, meg standard nem game verzioban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Thermaltake tavaly bemutatott, L alakú, RGB-s asztala végre elérhető, de bár ne ismernénk az árát.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest