Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
-
geekthink
csendes tag
válasz
Predatorr #82 üzenetére
Lehet, hogy rosszul látom, de szerintem félreérted. Az asztal nem az üléshez megfelelő pozíciót változtatja - annak nem sok értelme lenne, hanem álló és ülő mód között mozog, nagy úton.
Részidőben állva dolgozni sokkal egészségesebb.
Érdekes kísérlet lenne, hogy álló asztalok beszerzésének támogatása megtérülne-e alacsonyabb kórházi költségeken később. (Szigorúan nézve valszeg nem, mert simán tovább élnének az emberek.) -
Én meg elintéztem ugyanezt, ingyen, a sok ez-az-amaz nélkül. Ráadásul két asztal. Van még egy harmadik, amit össze kéne rakni, a negyediket meg elajándékoztam. )) No joke, és 40 000-rel beljebb vagyok.
"Aki hülye, az meg vegyen ilyet."
Vagy az, akinek nem számít úgy pár koszlott százas, mint neked, és még se kedve/ideje sincs ilyenekkel szórakozni. Ismerek ilyet, nem egyet. Mindig öröm rácsodálkozni, hogy milyen egydimenziós a világ.
--------------------------------------------------------------------------------
#22 BusinessGuy: Kivéve ugye például az efféle monitorok, egerek és egérpadok nagy része. Vagy egy csomó high-end alaplap. Vagy ez vagy az. Tudom, hogy manapság divat a gayminget meg a csillámló ergéjbé áradatot gyülölni, de nem csak a kétpálcás búcsúban kell nézelődni.
-
macilaci78
nagyúr
értsd: nem kell állítgatni rajta semmit - azaz nincs lehetőség rajta állítani bármit is.
A cikkben szereplő asztal lényege, hogy állítható, emellett 4 beállítást el tud tárolni.
Általában véve is egyszerűbb bármit megcsinálni fixre, mint állíthatóra.Balika911: nem L-alakú, 2 lába van, nem 3.
Mindezzel együtt én sem tudok azonosulni az árképzéssel, sem az L-alakú dizájnnal, de még az egérpad burkolattal sem. Biztosan kényelmes lehet rajta papírra írni, ahogyan a golyóstoll nyoma is mutatós. A tisztán tartásról, higiéniáról ne is ejtsünk szót.
Akkor látnám értelmét, ha lenne mellé olyan szék is, ami szintén tud tárolni 4 különböző profilt.
Annak sem látom értelmét, hogy nagyobb monitort vegyek, amit messzebbre kell raknom, hogy belással, amihez nagyobb asztal kell, amihez majd megint nagyobb monitor kell, amit még messzebbről lesz kényelmes használni... Közelebb hajolok és egyből nyerek 2"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Thermaltake tavaly bemutatott, L alakú, RGB-s asztala végre elérhető, de bár ne ismernénk az árát.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest