Hirdetés

Gamer asztal, nagy L-lel

A Thermaltake tavaly bemutatott, L alakú, RGB-s asztala végre elérhető, de bár ne ismernénk az árát.

A Thermaltake tavaly a saját, Computex helyett tartott virtuális expóján mutatta be több más újdonság mellett a ToughDesk 500L RGB BattleStation névre keresztelt gamer asztalát, melynek piaci bevezetésére most került sor.


[+]

Az egyértelműen asztali számítógépet használók számára tervezett bútor két fő egységből áll, melyek méreteit remekül bemutatja a gyártó ábrája, magassága ráadásul motorosan állítható. A rendszer összesen négy felhasználói profil eltárolására ad lehetőséget, és további érdekesség még ezzel kapcsolatban, hogy a különböző érzékelők segítségével állítás közben az asztal képes felismerni, ha például útban van a lábunk és van olyan jó arc, hogy nem töri össze a hosszú évek kemény munkájával felépített csontjainkat. A motor egyébként 52 dB-es zajszinttel dolgozik és másodpercenként 33,3 milliméteres sebességgel képes mozgatni a terhelt asztallapot is.


[+]

A 150 kg teherbírású, acél vázra épített, kábelrendező „kamrával” is ellátott asztal egérpadok esetében használt anyaggal lett beborítva, a nagyobb egység ráadásul RGB világítást is kapott az oldalain, így családunk PC-s körökben járatlan tagjai számára is leeshet, hogy új szerzeményünk bizony nem arra való, hogy a vasárnapi ebédhez megterítsünk rajta.


[+]

Aki ilyen bútorra vágyik, annak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, ugyanis a gyártó oldalán a termék mellett 1499 dolláros összeg került feltüntetésre, és nem valószínű, hogy csak kihagytak egy tizedesvesszőt, a 450 000 forintnak megfelelő vételár nagyon is igaznak tűnik.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés