- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
Szuper, akkor szép lassan oda lesz minden. Wearable, shealt, stb.
Így kell ezt csinálni.Köszönjük.
Off On
Anno az LG LM620S 'okostévét' is elkezdték kiherélni. Szép lassan kiveszegették alóla azokat a funkciókat, amiért anno megvettem. Miért kényszerítenek rá, hogy újat vegyek, ha nekem megfelelő és tökéletesen működik(2012)?!. Jó persze direkt avultatnak, a frissített appoknak már más a min. a hw. követelmény, vagy csak egyszerün nem hajlandó működni a régivel, stb. Jó pár évé chromecast-al újra felolosítottam és tök jó azóta is, oszt csá
Off end -
Yager01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest