- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
aerosmith #4958 üzenetére
És én mégis megkérdem újra, mert nem értem miért nem megy fel a BP. Megcsinálom ugyanazt a procedúrát, mint az ecg-vel, de a BP-t nem bírja feltenni, Fail-t dob, general error -1. Értek angolul, nam vagyok hülye (a folyamatot is értem, mert anno még Symbianon is kellett mókolni a cert-tel), nem is a világ legfontosabb dolga ez, de most már idegesít, hogy nem tudom miért nem működik, annak ellenére, hogy többeknek megy a vérnyomásmérés.
(Mondjuk az is furcsa, hogy a Device Manager nem találja az órát, manuálisan sem, kizárólag akkor, ha a Galaxy Watch Designer-ben létesítek kapcsolatot az órával...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest