Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
olizatriznyá
tag
Nagyon sokszor kalibráltam. Nem én fogadom el a kalibrációt, hanem a szoftver, tehát ha rosszul van kalibrálva, az nem az én hibám. Utoljára ma reggel csináltam meg, és a 3 mérés átlag 125/85 volt. Most jöttem ki a szaunából, épp csak felöltöztem és csináltam egy mérést az órával>123/83, és egyet a felkarossal>143/103.Mint eddig is, csak a kalibrációs értéket mutatja, köze nincs a valóshoz.
Azért hoztam be a témát, mert azt vártam, hogy mások tapasztalatai alapján megtudjam, hogy csak nálam rossz, vagy mindenkinél. Eddig csak te írtad, hogy nálad jó.
Remélem szól még hozzá olyan, aki használja!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE2 44mm, 92%, 12 hónap garanciával
- Apple Watch SE2 44mm (irányár)
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged