Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Kb. egyetértek, bár azt még mindig nem tudom, hogy "nyári ruházaton" hová tudnék tenni egy ekkora telefonszerűséget. (Nem járok táskával.) Úgy látszik, pilótazsebes ruhatárra kell váltani.
A Nokia N-Gage lebeghetett a marketingesek szeme előtt
talán ezért nem mertek beépíteni egy filléres telefonhangszórót...? A szoftveres moddolás (lehalkítás) tényleg nem járható? Jó, mondjuk úgy fejjel lefelé kell fülhöz tartani a készüléket: (ha jól látom, az alsó élén vannak a hangszórók, a mikrofon meg felül.Na mindegy, ugye a 10-esből már a GSM modult is kihagyták a fejlődés érdekében...
-
Alukard
senior tag
1 rád, jut még 100 másik akinek semmi gondot nem jelent a headset koncepció, mert már korábban más telefont is azzal használt, legyen mazzag vagy BT...
@rob400: ha vezetékest használsz a csengőhangot a fejesben is lejátsza (ha zene megy akkor meg lehalkítja)... BT esetén már érdekesebb a helyzet, ott nagyon sok múlik a headset tipusán
Én elsődleges telefonként használom és nem okozott gondot a headsetes használat (az első bekezésben leírtak miatt)
@BITBOYS: A video telefonálás egyelőre drága dolog a tab által támogatottat illeti... ha VoIP megoldáshoz társítjuk (álá skype) akkor csak 1etlen használható program van (egyelőre) a TANGO, de mobil netet használva eléggé kiábrándító az eredmény és terheli is rendesen
@ArchElf: Vannak nokia készülkék amelyeknek az összefűzött sms-ek gondot jelentenek, nem tudják jól megjeleníteni
-
Luser2000
addikt
" ... én nem örülök neki, ha a gyártó a kis hervadt marketing szempontjai miatt engem korlátoz. azért nem tette bele a fülhangszórót, mert majd milyen ciki lesz, ha olyan képek jelennek meg...."
Ezt a kijelentést ("ciki") mire alapozod?
Teljesen hülyének ne nézd a gyártót. A lehetséges profit érdekében igyekszik mindent elkövetni.Ez a termék (kategória) nem telefon. Van benne egy plusz lehetőség erre is (hiszen - leegyszerűsítve - ha nem lenne benne GSM modul, akkor csak wifi maradna adatkapcsolatra).
Viszont ha már benne van, akkor aki megbirkózik a headsetes vagy kihangosítós nyavalyával, az használja...Ne gondold, hogy a meglévő készülékeidet hosszú távon, jó szívvel lecserélnéd egy TABos telefonra. Hiányozni fog, hogy nem fér bele csak (az extra méretű) kabátzsebedbe, zavarni fog a súlya / mérete (tartsd a füled mellett mondjuk 5-10 percig), stb.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest