- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
law007
aktív tag
válasz Troyan001 #95 üzenetére
staikus ip-t????
neem.
A routerben lakó DHCP szerver oszt ip címet a hálózaton, a tab nem akar felvenni semmit sem saját akaratából.
Nem bölcs SEHOL sem (kivéve erősen indokolt esetekben) a statikus ip használata, amint átmész haverod wifijére, állíthatod át kézileg az egészet (kivéve azonos ip tartományban, de ebbe ne menjünk bele)
Jellemzően nem megy el a beállítás áramszünet után sem, ennyire olcsó tp-link nincs.üdv
kérlek privátot is küldj!
-
Troyan001
tag
válasz Troyan001 #94 üzenetére
Megvettem a legolcsóbb tplink routert. Arra kell figyelni, hogy az első csatlakozásnál minden ok, azonban mondjuk áramszünet után a tab ugyanazt az ip címet fogja keresni ami volt. De az már nem él. Egy kis gugli és meg lehet keresni, hogyan kell static ip t beállítani a tabon. Ezt a hszt már a tabról írom. :-)
-
Troyan001
tag
Ahoj,
Szeretnék kérdezni a Tab tulajoktól, hogy milyen wifi routerrel és bluetooth headset-el használják a sajátjukat?
Én ezekre gondoltam:
NETGEAR WNR612
Nokia BH-103Esetleg tudnátok tanácsot adni?
Köszönöm
-
törölt tag
Még mindig senki???????
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy "kihalt" az oldal!
-
törölt tag
Emberek, most kell megnézni az árakat!!!
-
bambano
titán
Mostantól 136k a tab listaára a t-mobilnál, lehet ezt is fikázni.
A 200k az kifejezetten drága.Listaárat mondtam, tehát ennyiért nem kell sem hűséget vállalni, sem új előfizetést kötni, bemész, megveszed, pont.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
csak tudnám, hogy sok-sok erőfeszítés ellenére miért írogatnak még mindig ekkora bődületes ökörségeket a tab áráról és egyéb költségeiről az emberek??? Leginkább olyanok, akiknek semmi infója nincs róla, mint neked a mobilnet árakról???
Mindenki fossa a hozzászólásokat, hogy ennyiért-annyiért drága, elkezd álmodozni, mond egy árat, amiről kiderül, hogy magasabb, mint amennyiért meg lehet venni. UNOM.
Ja, és amikor nálatok készletre került, akkor még 219 volt, de nem érdekes...
Nekem a platinakártyámhoz relaxnet xl jár 14 giga forgalomlimittel, havi 6400 forintért. Akinek nincs platinakártyája, az ugyanezt kaphatja 7G limittel. Nincs 15 ezer forintos netcsomag, a legdrágább netcsomag annyi, mint amennyi a te álmodban itt szerepelt. A többi netcsomag olcsóbb.
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, 260-volt, mikor még a világon nem volt. Nálunk volt készleten elsőnek, és akkor már 200 volt.
Tudom én, hogy T-nél ennyi, meg már a Telenor is adja Flexi Plus-szal, de nekem azért nem kell előfizetéssel, mert nem szeretem húzni a rabláncot. Kifizetem függetlenül, és kötök olyan netet, aminél 5-6 ezernél nem kell többet fizetni, és ha gáz van, vissza tudom dobni. Azért sajnos nem annyira biztos a gazdasági helyzet, hogy a telefon mellé 15 ezres netcsomagot írjak alá, 2 évig...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
bambano
titán
bocs, nem fogom minden nap nézni az árlistát, amikor én kerestem, akkor néztem. akkor 260 volt még az ára, ami a rablás kategória nálam.
Oké, most 200-ért ideadod. A t meg kis hűséggel egy százasért hajítja utánad. Vagy veheted részletre, 30 indulóval.Szóval drága, maradjunk ennyiben. és ne nyafogjatok, hogyha t-nél veszem, kell hozzá mobilnet is, mert azt csak az idióta telenor gondolja, hogy ilyet mobilnet nélkül kell árulni.
-
galmat89
tag
Nem gondoltál 2 millió pestire? Az mégiscsak több, mint 250e debreceni.
Na de félre téve a tréfát, hogy valami érdemi infót is mondjak, az, hogy műanyag kialakítású a Tab, még nem kell megijedni, és leírni az iPad-del szemben. Nagyon masszív cucc, ráadásul nem lehet szétszedni, szóval a tartósságával nem lesz gond szerintem.
-
szaszabee
aktív tag
Akinek van ilyen gépe az megoszhatna egy kis tapasztalatot itt a topikban
-
MrTwister
őstag
dr. Kind: Mikor jön a következő része a blognak? Már nagyon várom!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
szaszabee
aktív tag
Egyébként ezeknek a tabok nak az akuja nem cserélhető És lehet hogy hamarabb jár le a garancia mint elfárad az aksija és elöbb utóbb ez eldobható készülék lessz
-
maláj
addikt
1 év múlva remélem már 100k alatt lesz az ára
addig + csak kibírom valahogy -
galmat89
tag
válasz szaszabee #56 üzenetére
Hát ja, régen eszem ágában se lett volna Samsungot venni, de a mostani okostelefonjaik nagyon minőségi darabok, az alsó árszegmensben azért még van mit fejlődniük, de legalább nem az van mint pár éve, hogy az összes ismerősömnek rövid időn belül szétesett,tönkrement a samsungja.
-
galmat89
tag
Miért kéne harmadolni? Én a netbookok áraiból indulok ki, márpedig a tablet-pc-ket pont úgy reklámozzák, hogy ezek váltják le a netbookokat. Csak nem tudom, hogy akarják leváltani, ha 2x annyiba kerül. Ezt most ara értem, hogy Ha le akarom váltani a Suzuki kocsikat a piacon, merthogy amit én forgalmazok jobb, akkor mondjuk nem épp az Audi A5-re mutogatok ilyen szándékkal, ami 2x annyiba kerül, mert nem fognak komolyan venni.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
nem a telefon árakkal van a baj hanem a galaxy tabbal.
galaxy s kerül 140 be?
Tab kb galaxy s hardware plusz 7" kijelző =200 ezeriphone 4 = 200 ezer
iphone 4 hardware plusz fémház, plusz 10" IPS kijelző=170 ezerez itt a baj. OK h eleve az iphone tul van árazva, de a tabnak akkor is max 150 be kéne kerülnie.
-
harry
veterán
"nem kéne 130-140 fölé menni árban,"
Persze, hogy nem kéne, de új dologról van szó, ráadásul jól is sikerült sokan annyiért is veszik, így persze, hogy nem is adják olcsóbban. Év múlva lecseng, és lesznek normális árak is, csak hát az igen messze van (vagy fél év, de az sem épp közeli).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
galmat89
tag
Értem mit mondasz, de szerintem a Galaxy S-t is olcsóbban kéne adni, az iPhone 4-ről nem is beszélve.
A Samsung Wave ára kb 85-90 000 Ft függetlenül, ebből nekem a logikus az lenne, ha a Galaxy S ára kb 120 00 Ft lenne függetlenként. És mondjuk a Galaxy Tab pedig 140 000-be kerülne.
Mert aki Tab-ot vesz nem valószinű, hogy Galaxy S-t is megveszi (bár a múlt héten besétált egy ilyen ember a boltba... ).
Szóval szerintem kicsit irreálisak az árak. És most abból indulok ki, hogy egy netbook ára kb 80-120e között mozog, szóval a Tab-nak nem kéne 130-140 fölé menni árban, mert el fog vérezni a netbookokkal szemben. -
galmat89
tag
Ha az iPad-del hasonlítom össze, akkor ha azt nézem, hogy a független 16 GB-os iPad 177 900 Ft, a független Galaxy Tab meg bőven 200e Ft fölött van, akkor azt kell mondjam, hogy a Samsung túlárazta a cuccot nem gyengén.
Ha az Apple cuccával vetem össze akkor a 7"-os kijelző lehet előny is, mivel ezt kényelmesen egy kézben tudod tartani, a másik kezeddel pedig tapizhatod a kijelzőt. Na az iPad-et már jóval kényelmetlenebb egy kézben megtartani, ráadásul 2x nehezebb is mint a Tab.
A Tab előnyére szól, hogy:
- mindenféle video tömörítési formátumot lejátszik.
- akár telefonálni is lehet vele (értelemszerűen headset-tel, ha nem akarja az ember, hogy hülyének nézzék)
- teljeskörű, ingyenes office alkalmazás, szerkeszteni is lehet vele
- van benne kamera
- akár 32 GB-os microSD kártyával bővíthető a beépített memória.
- full HD filmeket is lejátszikaz igaz, hogy nem alumíniumházas, viszont egyáltalán nem gagyi érzésű a kialakítása, nagyon masszív háza van, bírni fogja a strapát.
Mindezek ellenére szerintem függetlenül kb 100-140 között lenne a korrekt ára, ha már a netbookokat akarják leváltani a tábla pc-kel.
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
harry
veterán
válasz szaszabee #43 üzenetére
Na igen, mert pl. prezentációkat tartani igen jó lehet, rdp-vel ránézni szerverekre, meg... hát, nem tudom, sok minden azért nem jut eszembe, bár attól még persze lehet jó -> ezért is érdekel ez a cikksorozat, hogy egy átlagember mikre használná.
-
szaszabee
aktív tag
Egyébként szerintem jo a topik nagyon Aktuális. meg tab lázban ég elég sok ember
És szerintem ezeknek a fejlödésével /nem mondom hogy jövöre/ de megvan számlálva a laptopok jövöje -
harry
veterán
Programozni tabon??? rotfl. Nem arra való.
nem noti, nem is összevethető vele, mert a noti inkább való arra, hogy folyamatosan dolgozzál rajta, mint ez.Na nem mondod? Pont ezzel kezdtem, hogy egy tablet nem vált ki egy notit, nem erre lett kitalálva Az általad vázolt helyzetekben viszont előnyös, szerintem is.
Méret: tudom, csak az átlóra mondtam.
-
bambano
titán
Programozni tabon??? rotfl. Nem arra való.
A tab rendszergazdai szempontból alapvetően vészhelyzeti megoldás, tehát el kellett menned a közértbe, hogy ne gebedj éhen és közben rádtelefonálnak kategória. Megnézel egy-két fájlt vagy felügyeleti rendszer webes felületén két grafikont, megmondod a telefonba, hogy hova üssenek a kalapáccsal oszt jónapot. Jön a főnöktől egy levél, pár mondatban meg tudod válaszolni. Arra való, hogy aki egyébként oda lenne szögezve az asztali pc-je elé, az mozdulni tudjon. Megyünk kocsival, hátraadom, csend lesz a gyerekszekcióbannem noti, nem is összevethető vele, mert a noti inkább való arra, hogy folyamatosan dolgozzál rajta, mint ez.
szóval nem való folyamatos munkára. Arra legyen nálad noti vagy amikor tényleg klimpírozni kell és kell az iq is, akkor asztali gép.
A 14"-os kijelző a 7"-osnak nem a duplája 4x-ese
-
harry
veterán
Én inkább linuxokat virtualizálnék, ott meg erősen kell a bill, ahol a képernyős halott ügy (bármilyen doksi írásnál vagy programozásnál szintén). Nyilván lehet használni külső billt, de az meg kiegészítő, én nem hurcolássza magával az ember, míg ez notinál nem gond. Esetleg úgy látnám értelmét, hogy a tablet csak a "vas", és a monitor/bill meg külön lenne otthon is, meló helyen is, és akkor valóban jó lenne erre egy tablet (csak épp kellenek hozzá a fenti kiegek, ami notinál szintén mobil). Illetve, mint vas, az Atom azért gyengus erre, ARM-t nem ismerem.
Film: szintén, jó szórakozást 7"-on. Azért egy noti 14-16" kijelzője mégiscsak kétszer akkora. Hogy van útban klavi? Ha más nincs, ölembe veszem, és nézem.[ Szerkesztve ]
-
szaszabee
aktív tag
Ebben egyet értek veled Az iPad használata( utazás. egyéb) hosszútávon elég kényelmetlen nem olyan mint egy laptop leteszed az öledbe és elvan és zsebrevágni sem egyszerü Galaxy Tab.még nem volt a kezembe de eljön az ideje Ez inkább egy nagyraméretezett okos telefon Bár úgy tudom csak kihangositva lehet telefonálni, vagy tévedek?
-
bambano
titán
tabon még nem láttam virtualizálást, nokia n800-on már igen. teljesen jól ment egymás mellett 2-3 oprendszer. játszani a tabon is, lehet, filmet nézni is, nem értem, mi a gond ezzel.
filmet nézni notin pl. elég gáz, mert útban van a klavi.
-
z0d1AK
nagyúr
Az a baj, hogy te sem látod át, hogy nem egy kategória. És nem a platform, hanem a méret miatt. Az iPad 2x akkora, mint a Galaxy Tab.
Az iPad otthon használható inkább, míg egy Tab, vagy bármilyen 7"-os tablet veled lehet útközben, mert kényelmesebben elfér a táskában, vagy akár egy kabátzsebben is.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
devast
addikt
Azt valaki mondjuk elmesélhetné, hogy froyo, 1024x600-ra hogyan a fenébe raktak marketet (hivatalosan 2.2 nem támogatja ezt a felbontást), ha valahogy ráhackelték, akkor sincsenek marketen alkalmazások amik támogatnák ezt a felbontást (tehát megint hackeltek valamit, hogy menjen ha megy). Gingerbread (2.3) alatt androidos tabletet venni... hülyeség. Annyiért amennyiért a tabot adják, még 2.3-al is hülyeség szerintem. Nem szeretem az apple-t, android párti vagyok, de ipad > galaxy tab.
[ Szerkesztve ]
-
szaszabee
aktív tag
-
rankesz
veterán
Dejó! Épp sikerült elnyomni magamben a "musthave" érzést" erre hetente 2x a pofámbavirít egy-egy blogbejegyzés képében...
A galaxy Tab blog monnyon le!
Najó, elvagyok én az sgs-el is de azért na... -
Mankó
veterán
Na nem feltétlenül a Galaxy Tab fogja kiváltani, hanem majd a későbbi tabletek. Na persze még nem ebben a méretben. Gépelni lehet virtuális billen is, nagyobb volumenű dolgokhoz csatlakoztatható bill, a programok is elfuthatnak, amiket használnánk. (Pl.: Word, valamilyen programnyelv) Max. a videókkal lehetne gond, bár a tabletek fejlődésével ez a gond is megoldódik csak idő kérdése.
A mostani szerkentyűk esetleg a netbookokat válthatják ki, a notebook leváltó korszak még odébb van. -
harry
veterán
Hogy lehetne kiváltani egy laptopot? Egy tablet teljesen más kategória, egyáltalán nem erre lett kitalálva, kezeljük a helyén. Egy laptopon lehet hosszas doksikat irkálni, programozni, virtualizálni, fhd videókat nézegetni, játszani, stb, egy ilyen kütyü nem erre van. Alap szinten lehetne kiváltani (net, mail, képek, videók) legfeljebb...
De kétlem, hogy bárki ezekre venne egy notit, ha meg igen, az gondolom utazik is (pl. kolis), másra is használja, neki meg azért csak kell egy értelmes bill és nagyobb kijelző is, szóval megint nem jó.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
xcbiker
addikt
az x7500-on is elvoltam a remote-al és az csak 5"
levelezés, apróbb beéállítások, ügyfél support megy rajta távban.De asszem megvan a megoldás, ami a legolcsóbb... legalábbis egyelőre.
Karácsonyra úgyis autós kihangosítót terveznek nekem vennni.
Erre is jó a Wayteq X950BT-HD. 28eft-értA remote-re meg marad az x7500. Max ha lesz fölös pénzem majd veszek egy 12"-os HP 2530p vagy 2540p-t.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Gicz
addikt
Szarabb élmény rajta a netezés mint ipadon, cserébe drágább, nem is aluminium hátlap, kevesebbet bír 1 töltéssel. 80-90 ezerért teljesen oké lenne, de igy android 2.2 vel, amiről a google is megmondta hogy bem tabletre való hát...
Inkább vennék ipadot, még azis jobb, ipad 2 meg pláne
Iphoneon van volt, az utóbbi 1 évben kb 3 szor kellett volna flash. Rengeteg oldalon csak a reklámok a flash tartalmak.
-
WiZARD
addikt
rdp tökjól megy android alatt a wyse kliensével.
sok flash-es oldal lehet, hogy megfekteti. de van olyan beállítás, hogy nem tölt be automatikusan minden flasht, csak amire kattintunk, ez elég jól használható.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
veterán
Remote desktop alatt nem tudom, pontosan mit csinálsz, de arra a noti jobb, viszont navigációra meg ezek a kütyük kényelmesebbek. Egy 12" notit azért ugyanúgy bárhol elő lehet kapni... egy kézzel tartani kell, mint egy táblát és van pöcökegér vagy tapipad. Egy Galaxy Tab a maga 7" méretével nem halálosan nagy, azon érdemben dolgozni nem egyszerű, ezért is inkább kiegészítő kategória - visszatérve a remote desktopra, bár azt nem írtad, mit csinálsz távolról.
bambano:
Azért én normálisnak tartom magam azzal együtt is, hogy ilyeneket csak wifivel használnék. Mobilnetre életemben nem költöttem és mégis meg vagyok az okosabb telefonokkal is wifivel.z0d1AK:
Meg miért ne kerülhetne ide? Jó ez itt is.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Na ez a dolog engem is érdekel(ne) ha majd lejjebb esik az ára. Ki lehetne vele váltani a laptopokat.
Lesegettem más tablet-okat is, igaz azok nem voltak annyira szépek, meg a felszerelés se volt ennyire fullos, de a célnak azok is megfelelnének. Csak hát az ár lenne olyan 40-60 körül, s máris beneveznénk egyre, legalább kipróbálás céljából. -
harry
veterán
Abban a formában igaz is, hogy GalaxyTab-hoz illik venni mobilnetet. Mármint, ha egyszer van 3g modul, és ennyit kiadnak egy kütyüre, akkor csak telik mobilnetre is.
Ellenben engem érdekelne egy tablet mobilnet nélkül, mert vagy itthon használnám, vagy az egyetemen, ahol szinte az egész területen van wifi. Szóval így inkább felhasználásfüggő, nyilván, akinek munkához kell, totál random helyeken nettel, az vesz. Nekem csak kiegészítő lenne noti mellé. Mondjuk nem is GalaxyTab-on gondolkodom, hanem az egyszerűbb tabletek között.
-
bambano
titán
a tmobilnak nem gyerekek a célcsoportjai, ne aggódj, nem lesz velük dolgod.
normális ember (a telenor nem tartozik ide) nem vesz tabot net nélkül. netel pedig kevesebbe kerül, mint amennyit szoktak a fórumokon emlegetni, hogy "ha ennyi lenne, megvenném, ha annyi, akkor is".
-
bambano
titán
-
Több helyen is olvastam, hogy a flash lejátszásával gondjai vannak a Tab-nak. Ezt jó lenne, ha kitesztelnétek! Köszi!
-
DemonDani
addikt
Ez nem a mobilaréna részlege lenne?
Ugyan miért kell kétfelé dolgozni?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
xcbiker
addikt
Üdv!
Jelenleg egy HTC X7500-at használok és elgondolkodtam, hogy jó lenne lecserélni.
Amit eddig használtam rajta: net, remote desktop, jegyzet, IGO8Egyik variáció:
- 12"-os noti (netre, remote desktopra)
- Wayteq 950 (navigációra)
Ez tetszik, de a bajom vele az, hogy elég drága megoldás és egy 12"-os notit akárhol nem kaphatok elő.Másik variáció:
- Galaxy TAB vagy egyéb hasonló cucc. (olcsóbb megoldás az előzőhöz képest)
Lényeges lenne, hogy a Remote Desktop és az IGO rendesen menjen rajta.Valakinek van tapasztalata a navigációt illetően a galaxynál?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Boxi88
őstag
Ez már kellett szerintem, csak nem ilyen áron... de majd lemegy neki ha elterjedtebb lesz!
-
maláj
addikt
kedvencek közé elmentve - bár én még nem tudtam venni az ára miatt
-
M@trixfan
addikt
Legvalószínűbb, hogy iPad 2-t fogok venni, de nagyon kíváncsi vagyok a 2.3 tesztre és az új Gingerbread alakulására.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
szaszabee
aktív tag
Az még hagyján hogy drága De az a szemét t-mobil horror csomagban is árulja Mint az összes iPhone -t Független lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
hát amíg ennyibe kerül és van mellette iPad, eszembe nem jutna ilyet venni - még ha tudnám is használni valamire.
-
rii
nagyúr
hát... láttam ennek a készüléknek a reklámját ... jól kiemelték benne, hogy tugggya a FLASH-t is!!!!!!!4444
megint egy olyan eszköz aminél szerintem senkinek* nem fogalmazódik meg a fejében, hogy dejó volna egy olyan eszköz ami .... de most hogy már van róla reklám, venni fogják.
"érdekes"
(akik meg fogják venni, azok 90%-ban)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
MrTwister
őstag
Szuper! Nekem is van egy ilyen kütyüm! Rendszeres olvasótok leszek! Persze ha tudok hozzá is szólok!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest