- OLED monitor topic
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!
Vettem egy Galaxy Tab P1010-et. Magyar Android Froyo 2.2.1 van rajta. Sajnos nem tudom azt a weboldalt böngészni vele, ami miatt végül is megvettem ezt a készüléket.
Ha a weblapot firefox-al böngészed és bemész a linkekbe, akkor a könyv mindkét lapját egy csúszkával lehet fel-le tolni. Ezt a funkciót nem töltötte be egyik free androidos böngésző sem és helytelenül is jelenik meg a könyvnek a bal lapja az androidon. Egyébként más honlapokon sincs csúszka az android böngészőkben.
Segítsen valaki megoldani ezt a problémámat. Vagy ha nem tudtok konkrét segítséget adni, akkor egy fórum kellene. Az andoidhungaryn nincs topiknyitási jogom és ott ilyen topik nincs.
Ha tudtok egy fizetős böngészőt, ami rendesen megnyitja ezt a weblapot, mint a windows-os firefox, akkor az is jó lenne.

-
Mindenkinek be frissult mar 3.1-re a V-s?
Mert nekem meg mindig azt mondjs, hogy a legfrissebb van rajta....

-
djapor96
senior tag
Sziasztok, CIB internetbank JAVA ablakban nyílik meg a laptopon. A Galaxy S2 androidos böngészője ill. a Dolphine Browser sem nyitja meg mondván nem támogatja a JAVA minialkalmazást....
Egy ilyen oldalt Galaxy Tab -on sem tudok megynitni?Van ötletetek, hogy tudom megnyitni?
-
EmThor
addikt
Mondjuk a 7"-es tab mellé, amivel járok, egy 10.1"-es only wifi itthonra nem lenne rossz... Csak hát a Trónok Harcát nézni kell valahogy... fránya pc-re még szükség van :|
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
A Honeycomb mar tamogatja, ezert is a Tegra 2 a referencia processzor.
-
Komplikato
veterán
Félig OFF: Ez az Android verzió támogatja a többmagos procikat, vagy sem? Vagy az kernel függő inkább?
-
lumpen_stex
aktív tag
eddig is be beletett dugni a pendrive-tól az egér+bill kombóig mindent. akár wii controlert is...
-
z0d1AK
nagyúr
A Quick Control benne van az Acer Iconia Tab A500-ban is. Igaz, hogy csak a 3.0.1-ről, azonos verziószámra történő frissítés után.
-
Gengi
senior tag
A videók alapján tényleg sokat javított az átlagos sebességen a 3.1.
Ha a XOOM megkapja a 3.1-et a Verizonon kívüli világban is meglesitek ti is vagy csak majd a Galaxyn?
-
AS
félisten
Ez nagyon jó hír

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Építő/felújító topik
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest