- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!
Vettem egy Galaxy Tab P1010-et. Magyar Android Froyo 2.2.1 van rajta. Sajnos nem tudom azt a weboldalt böngészni vele, ami miatt végül is megvettem ezt a készüléket.
Ha a weblapot firefox-al böngészed és bemész a linkekbe, akkor a könyv mindkét lapját egy csúszkával lehet fel-le tolni. Ezt a funkciót nem töltötte be egyik free androidos böngésző sem és helytelenül is jelenik meg a könyvnek a bal lapja az androidon. Egyébként más honlapokon sincs csúszka az android böngészőkben.
Segítsen valaki megoldani ezt a problémámat. Vagy ha nem tudtok konkrét segítséget adni, akkor egy fórum kellene. Az andoidhungaryn nincs topiknyitási jogom és ott ilyen topik nincs.
Ha tudtok egy fizetős böngészőt, ami rendesen megnyitja ezt a weblapot, mint a windows-os firefox, akkor az is jó lenne.
-
Mindenkinek be frissult mar 3.1-re a V-s?
Mert nekem meg mindig azt mondjs, hogy a legfrissebb van rajta....
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, CIB internetbank JAVA ablakban nyílik meg a laptopon. A Galaxy S2 androidos böngészője ill. a Dolphine Browser sem nyitja meg mondván nem támogatja a JAVA minialkalmazást....
Egy ilyen oldalt Galaxy Tab -on sem tudok megynitni?Van ötletetek, hogy tudom megnyitni?
-
EmThor
addikt
Mondjuk a 7"-es tab mellé, amivel járok, egy 10.1"-es only wifi itthonra nem lenne rossz... Csak hát a Trónok Harcát nézni kell valahogy... fránya pc-re még szükség van :|
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Komplikato #9 üzenetére
A Honeycomb mar tamogatja, ezert is a Tegra 2 a referencia processzor.
-
Komplikato
veterán
Félig OFF: Ez az Android verzió támogatja a többmagos procikat, vagy sem? Vagy az kernel függő inkább?
-
lumpen_stex
aktív tag
eddig is be beletett dugni a pendrive-tól az egér+bill kombóig mindent. akár wii controlert is...
-
z0d1AK
nagyúr
A Quick Control benne van az Acer Iconia Tab A500-ban is. Igaz, hogy csak a 3.0.1-ről, azonos verziószámra történő frissítés után.
-
Gengi
senior tag
A videók alapján tényleg sokat javított az átlagos sebességen a 3.1.
Ha a XOOM megkapja a 3.1-et a Verizonon kívüli világban is meglesitek ti is vagy csak majd a Galaxyn?
-
AS
félisten
Ez nagyon jó hír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest