Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!
Vettem egy Galaxy Tab P1010-et. Magyar Android Froyo 2.2.1 van rajta. Sajnos nem tudom azt a weboldalt böngészni vele, ami miatt végül is megvettem ezt a készüléket.
Ha a weblapot firefox-al böngészed és bemész a linkekbe, akkor a könyv mindkét lapját egy csúszkával lehet fel-le tolni. Ezt a funkciót nem töltötte be egyik free androidos böngésző sem és helytelenül is jelenik meg a könyvnek a bal lapja az androidon. Egyébként más honlapokon sincs csúszka az android böngészőkben.
Segítsen valaki megoldani ezt a problémámat. Vagy ha nem tudtok konkrét segítséget adni, akkor egy fórum kellene. Az andoidhungaryn nincs topiknyitási jogom és ott ilyen topik nincs.
Ha tudtok egy fizetős böngészőt, ami rendesen megnyitja ezt a weblapot, mint a windows-os firefox, akkor az is jó lenne.
-
Mindenkinek be frissult mar 3.1-re a V-s?
Mert nekem meg mindig azt mondjs, hogy a legfrissebb van rajta....
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, CIB internetbank JAVA ablakban nyílik meg a laptopon. A Galaxy S2 androidos böngészője ill. a Dolphine Browser sem nyitja meg mondván nem támogatja a JAVA minialkalmazást....
Egy ilyen oldalt Galaxy Tab -on sem tudok megynitni?Van ötletetek, hogy tudom megnyitni?
-
EmThor
addikt
Mondjuk a 7"-es tab mellé, amivel járok, egy 10.1"-es only wifi itthonra nem lenne rossz... Csak hát a Trónok Harcát nézni kell valahogy... fránya pc-re még szükség van :|
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Komplikato #9 üzenetére
A Honeycomb mar tamogatja, ezert is a Tegra 2 a referencia processzor.
-
Komplikato
veterán
Félig OFF: Ez az Android verzió támogatja a többmagos procikat, vagy sem? Vagy az kernel függő inkább?
-
lumpen_stex
aktív tag
eddig is be beletett dugni a pendrive-tól az egér+bill kombóig mindent. akár wii controlert is...
-
z0d1AK
nagyúr
A Quick Control benne van az Acer Iconia Tab A500-ban is. Igaz, hogy csak a 3.0.1-ről, azonos verziószámra történő frissítés után.
-
Gengi
senior tag
A videók alapján tényleg sokat javított az átlagos sebességen a 3.1.
Ha a XOOM megkapja a 3.1-et a Verizonon kívüli világban is meglesitek ti is vagy csak majd a Galaxyn?
-
AS
félisten
Ez nagyon jó hír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest