- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
kromatika #1063 üzenetére
3 éve még nem volt olyan drasztikus különbség a samsungéhoz képest, de nyilván mindenkinek más a fontos. Többek között a kijelző is szempont volt a FE mellett, amikor kerestem újat, és elég jó minőségűek az újabb generációs amoledek. Annak kifejezetten örülök, hogy nem hajlított.
-
floatr
veterán
válasz
kromatika #1057 üzenetére
Jobb az FE kijelzője technológiailag is, és felhasználásra is, és igen, nyáron szívás volt. A samsung piacvezető ebben, bár az S9-nek vannak beégései. Csak kijelző miatt, mondjuk nem váltottam volna. A fényerő szabályozása viszont gyengébb. A UI szubjektív, neked ez, nekem az tetszett jobban, az akkukezelése viszont még most is jobb a mate-nek. Mindegy, nem akarok ennyit ezen rugózni, nekem is erre a telefonra esett a választásom okkal, csak visszaköszönnek a kellemetlenségek, amit nehezen nyel be az ember egy listaáron 240eFt-os telefonnál
-
válasz
kromatika #732 üzenetére
4:3-ban van a legnagyobb felbontás és a legtöbb részlet. Ha átállítod a képarányt, szó szerint le fog vágni a képből, vagyis információt vesztesz, így nem érdemes ezt átállítani (pl 16:9-ben egyszerűen levágja a kép alját és tetejét). Kép méretet (felbontást) egyáltalán nem lehet állítani, csak képarányt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest