- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Memóriakártya topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Szikravadász #12111 üzenetére
Drive asztali kliens. Drive mappákba manuálisan archiválni olyan gagyi. Ezres nagyságrendben meg nincs kedvem fájldátumokat állítgatni.
Egyelőre marad a mentős HDD, meg egy robocopy bat fájl. -
Dilikutya
félisten
válasz
Szikravadász #12106 üzenetére
Az eredeti kép mentése volt beállítva. Nem egyértelműen butítás, mert a fájlméret változása tizedesekben volt mérhető.
-
samu74
addikt
válasz
Szikravadász #12101 üzenetére
Dettó. Nagyon durva,hogy mikor megtanulta a használati szokásaimat az FE akkor újkorában is olyan 14-16 órát jósolt, míg ez 1 nap 4 órát.Ez az első snapdragonos Samsung(7 év után) telefonom, szóval most van egy kis értetlenkedés.
-
kelly416
veterán
válasz
Szikravadász #12099 üzenetére
Én nem hiányoltam az SD-t, pedig 128 volt nekem is, csak ésszel kell gazdálkodni és időszakonként lementeni a képeket, videókat. Igaz, én bem tartok csak 20-30 giga zenét a telefonomon, és azt sem tudom minek, mert alig hallgatom.
Telekomnál volt 256-os, de én is elcsesztem, nem ugrottam érte időben. Már nincs. De még SES-ben sem láttam legutóbb. -
Dilikutya
félisten
válasz
Szikravadász #12099 üzenetére
Ezzel nem győztél meg.
Nekem pont a mérete a bajom a legkisebb S23-al és S24-el, de +100 ezret nem ér a nagyobb modell, se az Ultra, bár annak a kamerája jobb. Ami miatt gondolkodok a váltáson, az a szoftver, meg a fotós képességek szoftveresen. A szoftver miatt mindenképp váltani fogok majd, akarom, hogy frissüljön az Android is, nem akarok lemaradni. Ez technikai hülyeség, tudom.
Most vannak jó ajánlatok pont a Telekomnál a S23 szériára, ezért gondolkodok azon. Na meg az Snapdragon, az újból meg csak az Ultra.
Media Marktba bemenve mindig szebbnek tűnik a kijelzője meg a fotói, mint az S20FE-nek. -
Dilikutya
félisten
válasz
Szikravadász #12090 üzenetére
Megéri? Most jó áron megy az S23 széria a Telekomnál, lehet veszek egyet, az S20FE meg megy a családba.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Szikravadász #12090 üzenetére
Én is arról váltottam, S23-ra. Nekem is, Snapdragon-os modell volt.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Szikravadász #11639 üzenetére
& fdani0807:
Basszus tényleg a gyorstöltés.. nekem legtöbbször ki van kapcsolva, ezért nem ment. Most visszakapcsoltam és egyből megy a dolog. Ezt mondjuk jelezhetné valahol, hogy csak így működik.
Köszönöm a tippet!
-
samu74
addikt
válasz
Szikravadász #5287 üzenetére
Mondjuk aki használja az AOD-t ,nagyon nem fogja hiányolni. Nekem is volt az előző telefonomon, de már megszoktam hogy nincs ,viszont az ikont látom az óra alatt ha történt valami.
-
balazs1956
senior tag
válasz
Szikravadász #2397 üzenetére
Köszönöm szépen, erről az appról nem is hallottam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest