- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Szia!
Az összefoglalót készítem, csak elég lassan haladok vele magánéleti és egyetemi szutykok miatt, de ígérem egyszer lesz.
Ahogy fentebb írták, fontos infó kb. az, hogy nemsokára jön az Android 12 OneUI 4.0. Én tokot a Spigent javaslom, most életembe először üveget is márkás Spigent tetettem rá budapesti SpeedShopba. (Szvsz nem volt olcsó, 9e Ft tok+üveg+felrakás, de cserébe mindkettő nagyon minőségi, semmi panasz rá)
Az SD verzió elvileg kevésbé melegszik fel, és jobban bírja akkumulátorban, de szvsz. egy átlagfelhasználó ha direkt nem figyel ezekre, nem biztos, hogy észreveszi. Én személy szerint a kialakult "rosszabb-nemrosszabb az Exynos" témában inkább a biztosra mentem egy SD-vel.
-
Septum15
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Eddig egyik Android verziónál se volt semmi baj, most mindannyian a 12-es megjelenését várjuk, ami már elindult több országban is, valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik.
A Snapis telefonok nem melegednek annyira, mint az Exynososok.
Nekem a gyári álló tok bevált, még ha egy nagyobb is lesz tőle a telefon. Nemrég rendeltem Ali-ról két sima szilikon tokot, ezek is beválnak, csak egy nagyobb esés esetén semmit sem védenek. Ma jött meg Aliról ez az üvegfólia is, ez talán egy kicsit kisebb, mint kéne, szóval egyelőre nálam marad a gyári fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest