- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. 3 hete megvan a telefon. Google Pixelről megváltás volt visszatérni a Samsung családhoz.
Anno az LG G3-mal is tettem egy kitérőt, de utána is visszatértem a Samsunghoz.
Eddig nagyon bejön a telefon. Üzemideje pazar, hétvégén pedig volt szerencsém vele az állatkertben videózni a családot, nagyon jó minőségűek lettek a felvételek. A vízállóság is rögtön tesztelve lett, mert a fókashow-nál az egyik fókának sikerült oldalról jó alaposan lelocsolnia.
Csak két kis apróság nem tetszik, az egyik, hogy a Google discover, mint dedikált hírforrás nem elérhető. Ez mondjuk kissé meglepett, de végül is ha indítok egy chrome-ot, akkor a kereső alatt ott vannak a discoveres hírek. A másik, hogy az ujjlenyomatolvasó tényleg egy kissé lassan reagál, de ezt is meg lehet simán szokni, nem vészes.
Ami viszont érdekes, hogy közben anyukámnak és feleségemnek is vettünk új telefont, nekik a sima A52-est, ami akciósan volt 107 ezer. Én meg ezt akciósan vettem 180 ezerért. Őszintén szólva nem látom a 73 ezer forint különbséget a két telefon között. Oké, kicsit talán gyorsabb az enyém, meg igényesebb kívülről, bár ez tokban pont nem látszik. Viszont feleségem is fotózott az állatkertben, és - mivel pont ugyanolyan séma szerint nevezi el a képeket az a telefon is - egy mappába másolva a két adag fényképet, nem tudok különbséget tenni, hogy melyiket csinálta az enyém, és melyiket az övé. Valószínűleg videóban jobb az S20-as, legalábbis a paraméterei alapján biztosan, de azt egyelőre nem tudom összehasonlítani, mert ő nem videózott.
Mindenesetre azért nem bántam meg, hogy ilyet vettem magamnak, mégis ez a top széria tagja volt, de az is egyértelműen látszik, hogy pl. anyukámnak és a feleségemnek az A52-es volt a tökéletes választás ár/érték arányban. Még az A52s-t sem lett volna érdemes, mert az nem volt akciós, az csak 140-ért volt megkapható akkor mindenhol. Ráadásul anyukám használja az FM rádiót sima jack dugós fülessel, ami pl. S20-on elérhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest