- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem hogy mennyire élhető ez a teló az Exynos procival? Mert majdnem mindenki az 5G-s verziót isteníti de mi a szitu a 4G-s verzióval? Gari miatt én inkább azt venném. De nemtudok még dönteni a 8T és a 20 FE között
-
leslien
nagyúr
még is csak jól láttam .... jelen pillanatban a ár érték arányban verhetetlen a S20FE 5G
Samsung has resumed distribution of the update. This re-release is given the same One UI 3.1 build number as before, so it's unlikely that any software bug was behind the pause. Instead, it's possible Samsung may have wanted to hold off on the S20 FE’s One UI 3.1 update until some of its more premium flagships got theirs first. As before, only the 5G model of the S20 FE is being updated, while users with LTE-only variants will have to wait a little while longer.
-
Vyndree
őstag
válasz
casper1 #2781 üzenetére
Itthon 10k HUF alatt van a korlátlan mobilnet és beszélgetés, ráadásul kapsz mellé két további SIM kártyát és mind külön használhatod egymástól függetlenül. Tehát €10 alatt van a korlátlan minden / SIM kártya. Kint miért kerül mindez 4x annyiba? (ha nem EU-ban élsz akkor nem szóltam)
-
casper1
tag
válasz
leslien #2779 üzenetére
Pl media markt. Bocs nem keresem meg neked most az összes helyet. Általában itt lehet marha jó akciós előfizetésejet sinálni.
[link] Itt asszem a 19,90 is elérhető havonta de min. 279-et kell befizetni.
[link]
Itt van a legolcsóbb 4g-s 1eur a telefon és havi 19.90Találtam még olyat ahol 50-60 Eur kell befizetni de 39,90 es a havidíj. Igaz ezekhez eleve nagyobb a mobilinternet csomag, de a lényeg hogy nekem nem kell extra sok mobilnet havi+20 ért. Mindig optimalizálim ezeket magamhoz. 6gb nekem bőven elég. Melóhelyen úgy sincs normális net.
-
Austin F.
tag
"Milyen tokot javasoltok a telefonra?"
Nekem a párnázott/ütközős sarkú (bumperes) átlátszó szilikon tokok váltak be leginkább, mint ami megfelelő védelmet nyújt a legérzékenyebb helyeken anélkül, h túl vastaggá tenné a telefont.
(Ezek a telefonok imádnak a sarkukra esni, szegény jó S7-esemnek is így sikerült 3 év makulátlan használat után berepesztenem az üvegét, amivel persze a vízállóságnak is azonnal reszeltek.)Ezek a sarkok kb. másfél millimétert kilógnak előre is a kijelző síkjából, így valamennyire a pofára eséstől is védik a szerkezet. (Kivéve, ha egy kavicsra ejted rá a képes felével, mert
sajnos.)
Itt egy olcsó eBayes forrás európai (francia) raktárból kb. 1200 forintért,
Itt meg egy Aliexpresses kínai raktáros, ez lassabban ér ide, 650 forintért.(Pro tipp: én mindkettőt megrendeltem, úgysem árt egy tartalék, az meg jöhet lassabban is idáig. :3 )
Ráadásul ezeken a tokokon oldalt van két kis luk is, ahová egy csuklópántot is be lehet fűzni; most kísérletképpen rászereltem egy régi fényképezőgépem pántját is, és tesztelem, hogy mennyire esik kézre a mindennapokban. :]
-
casper1
tag
válasz
leslien #2777 üzenetére
Kb 2 évente veszek új telefont. Most van először ilyen hosszan meg telefonom. De akárhogy csűröd csavarod, aki ezért a telefonért képes 300+ Eurot kifizetni csak hogy sd chippes legyen az nem normális. Talán ha 100 al lenne csak drágább akkor még csakcsak.
Annyit nem ér. Ha biztos lennék benne hogy a Huawei visszakapja a google-t vagy a Xaomi-tól nem veszik el. Eszem ágában se lett volna újra Samsungot venni. Nagyon nem akartam, de muszály volt egy új telefont venni. De sajnos nincs most sok választás. És ha ez a tendencia marad akkor az Apple meg a Samsung be fogja húzni a kéziféket még ennél is jobban, mert nem lesz kivel és így nem is kell majd versenyezni. Ezzel mindenki veszíteni fog. Azaz minden vásárló. Szomorú. -
casper1
tag
válasz
leslien #2774 üzenetére
Szíved joga, hogy mennyit adsz egy telefonért mint ahogy nekem is. Szerintem nem ér annyit. Sd ide vagy oda. Ha meg szarozom akkor szarozom. Nem úgy szarozom, hogy sose volt Samsungom. Tesztelők 2 nap után mondanak véleményt. 12 nap használat után szarozhazom. Most rendeltem még egyet. Ha ez csak 1 hiba volt, vissza fogok ide térni azt is leírom. Nekem nem fáj. Ha valami jó akkor azt is elmondom. Amúgy ha nem lenne ez az akksi hiba meg nem melegedne annyira akkor No. 1 telefon. Remélem tényleg csak valami gyártási hibást fogtam ki.
-
-Bandi-
tag
válasz
casper1 #2772 üzenetére
S10-S20 is van a kommentek között, igaz kb nem oldanak meg semmit
.
Nekem az 5G-s van, igaz még csak 3ik napja használom, ezért még nem is akarok véleményt mondani, de pl tegnap reggel vettem le a töltőről 8kor, és most van 25%on, igaz még este autóban hazafele töltőre lett rakva mert élő adatokat néztem rajta, kb 15%ot visszatöltött.
3ésfél óra kijelzőidő, 1 nap 5 órája megy, folyamatos AoD, igaz 1 kártyával, de wifin nincs. Bár Spotify sincs.
Szerintem teljesen korrekt.
Ja és itt Sióparton egész jó az 5G is [kép] -
casper1
tag
válasz
-Bandi- #2770 üzenetére
Ezek nem éppen új bejegyzések. Na meg egy 4 éves Mate 10 Pro régi aksival nem merül. Egy samsung S10 egy kis picsa akksival nem merül? De ez egy 4500-as akksival a háttérbe igen?! Na ez a fura. Akkor a Spotify app csak ezen a telefonon és abból is csak nálam szar. Gondolom. Bár amilyen szerencsés vagyok simán elképzelhető még ez is.
-
casper1
tag
Értem amit mondasz. De mit csináljak egy olyan telefonnal amivel azt se tudom használlni ami mindig minden telefonomon működött és ment. Tegnap este próbálgattam Spotify nélkül. Kb 1 óra nyomkodás alatt lemerült 40 %-ot. Nem játszottam csak Youtube meg meg Chrome, meg messengeren beszéltem anyámmal. Akkor mi értelme? Csak egy drága telefon a zsebedbe?
-
-Bandi-
tag
válasz
casper1 #2768 üzenetére
Esetleg olvasgass a Spotify [saját oldalán] , van pár bejegyzés, nem tűnik egyedi esetnek.
-
casper1
tag
válasz
leslien #2749 üzenetére
Ahhoz nagyon fannak kéne lennem(nem vagyok) hogy ennyit adja ezért a butított flagship telóért. Itt németországba is kb 280 Eur a különbség egy előfizetésnél. Az azért már sok. Annyiért s21-et kapok. Se az meg lehet ugyanilyen szar ezzel az exinos szarral ami benne van. Nem is értem a Samsung minek erőlteti. Vagyis értem de kiszúrás a vevőikkel.
-
-Bandi-
tag
válasz
FattyDove #2755 üzenetére
Gyári toknál a szélei mennyire nyúlnak fel a kijelző oldalánál? Én vettem a telefon mellé egy noname-t hirtelenjében, csak hogy legyen rakta a kezdetektől valami, de a gesztusvezérlésnél mindig beleakad a tokba az ujjam, vagy nem érzékeli mert annyival beljebb nyomom meg :/
-
leslien
nagyúr
válasz
MikeWazowski #2756 üzenetére
igen, már láttam később én is... korán keltem... neked sincs Google feed?
-
sazo
tag
Sziasztok,
Milyen tokot javasoltok a telefonra? Eddigi Samsungokon Pitakát használtam, de FE-re nincs.
Köszönettel,Z
-
leslien
nagyúr
mily meglepő,h a S20 is csak Snapdragon verza kapta meg...One UI 3.1 [link]
-
TODI1111
veterán
válasz
FattyDove #2750 üzenetére
Nekem S21 ultrán volt vele bajom. Valamiért nem akart szinkronizálni akármit csináltam. Aztán eszembe jutott, hogy régebben megvásároltam [Ezt] az appot, azóta ki is kapcsoltam a galérián belüli szinkronizálást, így ezzel az appal mindent oda szinkronizálok az onedrive-ba ahova akarok.
-
FattyDove
őstag
Miért kapcsolja ki a telefon állandóan a OneDrive-os kép szinkronizációt?Állandóan manuálisan kell bekapcsolgatnom a "Manage accounts" menüpontban
-
icemad
nagyúr
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2741 üzenetére
Már dobozba van. Megy a postára. De most ott vagyok, hogy nem tudom mit vegyek.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2741 üzenetére
Nem sajnos. Hétvégén csak böngéztem meg volt egy kis Tiktok meg Netflix . Eddig nem tudtam 1 feltöltéssel 2 óra képernyő időt kihozni belőle. A térereje meg katasztrofális. A tököm már ebbe hogy lassan vagy Samsungot vagy Applet vehetsz. Mert a többi az Usa ellensége vagy mi a tököm. Xiaomit akartam, de félek úgy járok vele mint a Huawei-el.Gyönyörű jövőkép.
-
justmemory
senior tag
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #2734 üzenetére
Nekem is ilyen, ha megy a spotify napi 6-7 órát. Meló végét alig bírja ki. Engem nem zavar, mert kocsival járok, ott meg tudom tölteni. Egyébként a Samsungok a retek antenna miatt merülnek nagyon. Direkt ilyen gyengét használnak, hogy kevesebb legyen a Sar érték.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2734 üzenetére
Az a baj hogy vettem anno egy s8-at az is szar volt. Előtte is Samsung volt. Azután pártoltam át Huawei-re. De a tököm usa miatt most megint nincs nagy alternatíva. Ki tudja holnap melyik cég fogja az Usa szemét szúrni. Iphone meg akkor se veszek ha az lesz az egyetlen. Na mindegy megy vissza a boltba.
-
justmemory
senior tag
válasz
casper1 #2731 üzenetére
Simán lehet hibás; ennyire rossz üzemidőt nem produkál itt szerintem senkinek, az Exynos-os sem. Bár kb. 1 hónap mire beáll az üzemidő; noha nekem az elején sem produkált ennyit. Az is lehet, hogy valami az alkalmazásoknál akad(t) össze. Mindenesetre úgy globalice ettől a samsung nem lesz sz*r úgy általában... Ez egy eszköz, lehet hibás is; nem lehet minden, szalagról legördülő termék 100%-os, főleg úgy, hogy a használat egyénenként eltér. Mondjuk ez a 2 óra ez gyászos, nem normális.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2726 üzenetére
Exinos procis. 2 hetes sincs a telefon.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2726 üzenetére
Ja. Ma kell újra jelentkeznem mert a trükkökkel amit javasoltak nem lett jobb. Talán még rosszabb is. Annyit kaptam, hogy 14 napon belül elállhatok a vásárlástól. Na pont ezért nem akartam Samsungot. Mostmár elég erőteljesen monopol helyzetben vannak. Amit a Huawei-el csinálzak az bosszantó. Most meg itt van ez a szar. A feleségem nagy Samsungos. Neki a 2 éves s10 is sokkal jobban megy egy 2600mah akksival. Röhely.
-
LeliM
kezdő
válasz
casper1 #2725 üzenetére
Ez tényleg erős, nekem a legrosszabb eddig az volt, hogy este 11kor feltöltöttem 100-ra, délután 4ig munka közben nem sokat nyomkodtam, email, messenger meg ilyenek max 1-2 órát szumma és délután 4kor volt 70%, legközelebb este 10 körül tettem tölteni.
Ez nem nagyszám, ez egy max egynapos telefon, ha sokat használod fél nap, sose fog annyi üzemidőt mint a kínai barátjai.
De ez amit mutatsz kép szerintem nem normális, kb 4-5 óra kijelző idő mindig meg van akármit csinálok rajta, ha játszok se merül olyan nagyon gyorsan átlag telokhoz képest.
(kínai telok amim voltak sokkal tovább bírják aksiban, szal a 4-5 óra se nagyszám, előzőmet volt hogy kétnaponta töltöttem.....) -
justmemory
senior tag
válasz
casper1 #2725 üzenetére
És próbáltál utána járni, hogy miért ilyen "szar"...? Nem a telefon/gyártó védelmében írom, de ha visszaolvasol, akkor ennyire keveset senkinek sem produkál. Még az Exynos sem, pedig az ugye "rosszabb". Neked melyik verzió van, mióta van ilyen gondod, újonnan vagy használtan vetted (hol?), szervizben ránéztek-e már...?
-
casper1
tag
Sziasztok. Az üzemidő csapnivaló. Nehogy már a 4 éves Mate 10 Pro-m régi akksival amit mindig sopergyors töltéssel tápláltam, köröket verjen rá. Pedig de. Képernyőidő még 2 órát se éri el egy teljes töltéssel. Csak offline hallgatok podcastokat rajta.délután 2-re 8 óra munka után már 30% szufla sincs benne. Pedig meló helyen nem nyomkodom. A régi Mate 10 es bőven 60% felett volt és az mertem is használni. Ennél meg félek lemerül mire hazaérek. Beszarás mennyire szar.
-
samu74
addikt
válasz
PrometheusX #2723 üzenetére
S20-nál biztos jobban bírja az akksi az FE-n.Fotóban meg kb. ugyanaz.Egyedül a selfie kamera picit jobb az S20-ban,ha ez számít.Ja meg az S20-ban 8 giga ram van.
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Telefonvásárlás előtt állok, mostani Honor 9-es telefonomat szeretném lecserélni egy olyan telefonra, amely 3 évig kiszolgál. Normál és multimédiás felhasználásra lenne elsősorban használva (videónézés, hírek olvasgatása, fotózás), és fontos szempont hogy supportálva legyen a következő pár évben.
Az S20 FE-t mint lehetséges telefont most találtam meg az S20-al együtt. A kérdésem az az lenne, hogy az S20 FE-t érdemes megvenni az S20 helyett? Helyreközel ugyanolyan áron mozognak, ugyanolyan a specifikációjuk viszont az S20 FE kicsit nagyobb méretű, és nagyobb az akksija.
Szerintetek megéri megvenni az S20 FE-t az S20 helyett? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is!
-
sly160
csendes tag
Sziasztok. Én kevesnek gondolom ezt az akku teljesítményt [link]
-
szunyi777
őstag
Minden létező trükköt bevetettem, de a fejlesztésben az OEM-Unlock nem jön elő a legfrisebb buildon...
FR-t nyomtam már, wifi ki-be kapcsolgatva, idő vissza álligatva, frissités ellenőriztetve, másik régióval is néztem, de ennél az FE-nél már lövésem sincs... Valaki csalogatta már elő?!
Köszi -
icemad
nagyúr
válasz
leslien #2709 üzenetére
Mert nekem tök mindegy, mi van benne.
90%-ban netezésre használom, arra elég lenne egy fele ennyit tudó készülék is. Pár dolog lenne nekem még fontos (pl a gyors feloldás), de ebben meg évek óta visszafelé "fejlődik" a Samsung. Más csúcskategóriás meg nincs. LG lassan lehúzza a rolót, Sonynak sem kell már sok, Huawei meg vagy kap Google támogatást vagy nem.
-
icemad
nagyúr
válasz
leslien #2703 üzenetére
Mi lett jobb? Én még 3.0 ui-n vagyok. Nem kaptam frissítést. Vagy a 3.0 frissítésre vagy kíváncsi 2.5-ről? Abban sincs nagy csoda, használat közben ugyanúgy merül, mint eddig. Fényképezni, telefonálni, netezni, játszani lehet vele. Néha a Chrome megbolondul, de az nem biztos, hogy a telefon hibája. Nálam viszont a telefon használati tárgy, így is bánok vele. Használom és kész. Biztos nem fogok 2-3 órát arra szánni, hogy tesztelgessem, meg hibákat keressek. Nálam teszi a dolgát, számomra nincs semmi idegesítő hibája, jó úgy, ahogy van. Maradjon is így.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AM 5 lapok
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest