- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- ZIDOO médialejátszók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
válasz
Parallaxis #72 üzenetére
Ez így erős túlzás szerintem. A black clipping a Note 1-nek volt a nagy problémája (tényleg rémes volt), majd az hogy minden sötétebb az S3 jellemzője volt, ezzel tűntették el a clippinget (a gammáva játszadoztak) de azóta sok idő eltelt, a clipping szinte nem is észrevehető, ill nincs is, max ritkán de olyan szürke árnyalatoknál amit egy IPS sose tudna megjeleníteni mert nem tud annyira elsötétülni. A fekete lassú visszakapcsolása igaz, az S4 szenvedett tőle és a lilás szövegektől (mondjuk sosem vettem észre) de ezt is sokat javult a frissítésekkel. A színhűség dolgot már nem értem, a tesztek azt mondják jó a színhűsége mozi módban, ha megnézem ugyanazt a videót, képet a telón és az IPS monitoromon, szinte ugyanazt látom még kevesebb szaturációal talán ráadásul.
Ja igen, nem az Amoledet szeretnék isteníteni, én már régóta rabja vagyok, hibái ellenére (amiket már szinte mind kijavítottak) de elfogadom hogy másnak az IPS tetszik, hisz a szemünk is másként működik, más a kellemes neki), de mindenképpen fontosnak tartom hogy ne itt olvasott sok-sok éves hiedelmek alakpán mondjanak véleményt az emberek, hanem tényleg fogajank egy csúcs IPS-es és Amoledes telót a kezükben és nézzék meg egymás mellett (nem nagy dolog, tele vagyunk boltokkal ahol szinte minden ki van rakva, általában wifire is csatlakoznak elő lehet ugyanazt a képet videót hozni) és utána mondják hogy a mozi módban az amoled túlszaturált eg mai LCD mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest