- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Köszönöm mindenkinek, lemondom.
Ajándék
-
gabor85
őstag
Int Air Net
3000FT értékben kapnék 512/96-os netet...+ áramba belefizetnének.
Ha nagyobbat szeretnék, szépen ki kell fizetnem a felárat.Szóval 99% hogy lemondom...
-
semmi bajod nem lesz tőle
-
aero.
veterán
nekem is mikro net van ( dunaweb )
1.5mbit / 128 kbit ( gyalázat ... ) - 4k asszem. Ha már a feltöltés 5k akkor belassul az egész, a böngészés már 100k-s letöltésnél lassú, meg ma is megszakadt egy jó 15 percre, régen viszont szarabb volt, most nyugisabb.
-
Gergő_
őstag
mekkora teljesítményű?
Gondolom arról hallgatnak..
Én semmiképpen nem mennék bele bár kíváncsi lennék mennyit fizetnek érte és hogy néz ki a szerződés... -
Ice!?
őstag
Szerintem nyugodtan megengedheted nekik, hogy odakössék. Persze, ha nem ingyen szeretnék.
Amúgy én sajnálom azokat, akik mikrohullámú netet fizetnek elő. Nekem is az van, és hát.. Éjjel-nappal szar.
-
vPhis
tag
5GHz miatt ne félj, semmivel nem fog gabalyodni. Sztem csak akkor engedd ha adnak érte jó pénzt mert hosszútávon káros is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest