- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
kíváncsi leszek mit találnak ki, most jelenleg ott tartunk a kapacitív kijelzőkkel, hogy végre viszonylag rendesen érzékeli a felület ha hozzáérsz, eddig nem is értettem, hogyan tudott sikerük lenni a rezisztív kijelzős cuccoknak, egyszerűen botrány ahogy ezek viselkednek. ez még csak az első lépés volt, bár ezzel már tényleg lehet sikereket elérni, de ez nekem még mindig kényelmetlen és ahogy olvasgattam erről az optikai technológiáról, ami elvileg majd ezt váltja, ez sem fogja megoldani, hogy egy üveglapot érintgetünk az ujjainkkal
-
SLYM
veterán
ritkán látom, hogy olyat írsz amiben nem értünk egyet, de ez most pl pont ilyen. nem természetes abszolut az érintésvezérlés, pont ez a legnagyobb baja, hogy természetellenes, mert nem fejt ki ellenállást, így tulajdonképpen a semmit kell megérinteni az ujjaddal. ez teljesen természetellenes, minden tárgy, minden amit megégrintesz kifejt némi ellenállást, elhegyezkedik valahol a térben, a mostani érintésérzékeny cuccok erre nem képesek, ezért jobb még mindig a fizikai billentyűzet a virtuálisnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest