Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Én a kékhalálos topikban nagyjából egy hete nem kapok választ, pedig pontosan leírtam a problémát és a kapott hibaüzenetet. Valószínűleg az a gond, hogy Bluescreen Viewer screenshottal nem tudok szolgálni.
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Hogy mi a problem? Nem segítséget kértem, elmondtam a véleményemet, aztán egyből lehülyézel/hazugozol. Ha segítség kell, megtalálom, de ez a bohóckodás platformfüggetlen.
Az itt fórumozók többségénél régebb óta használom a win-t, és még a mai napig is okoz kellemetlen meglepetéseket; gyakrabban, mint a binugz 6 év után. Ha a problémamegoldási képesség közötti különbséget feszengetnéd a két oprencer gyp-s topic-jai fényében, akkor nem ártana figyelembe venni a gyártók hozzáállását, az elterjedtséget, és a felmerülő problémák jellegét. Binugz esetében elsöprő mennyiségű olyan "probléma" van, hogy bizonyos win alkalmazások nem futnak, jobb esetben alternatívát keresnek, ami nincsen. Ezen túl viszont olyan problémák kerülnek napvilágra, ami szélsőségesnek mondhatóak, vagy elenyésző számban vannak egyáltalán tudatában a hibának is, de mélység tekintetében a win-es problémák legmocskosabbjaival vetekednek.
-
attila9988
őstag
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Mit jelent az hogy linux éve? Pontos definíciót még nem hallottam ezzel kapcsolatban, de érdekelne....
Egyébként sok OS -hez - nem lunux -hoz, hanem OS -hez - remek dokumentáció készül, és ezek sok esetben alkalmazástól függően átjárhatóak. Nézd meg pl az arch -ét. Nem mondom hogy freebsd szintű doksi, de igazán jól összeszedett, és ubuntus trehány forum -októl sokkal hasznosabb is.
(#227) locall Mondj nekem olyan forum -ot, ahol minden embernek csak neked tetsző véleménye van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő