Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem, nem hat máshogy egy nagyúr szájából sem. Mert ha máshogy hatna, akkor most azt ennénk, amit a legyek.
Másrészt a regisztráció semmihez sincs kötve, tehát lehet ő egy régi nick új reinkarnációja.
"hogy beregelt, mert milyen jól lehet már egy nick mögül az embereknek megmondani a frankót.": az userek elsöprő többsége ezért regelt be.
Másrészt meg nem kell sok ész, hogy az ilyen "az egész GPL-t meg by design tartom b*romságnak, és egyetlen egy pontot sem mutattak még, ami meggyőző érv(!) lett volna mellette." kategóriás megszólalásokat, amiket csuklóból lehet cáfolni, helyén kezelje az ember (kukába vele). Mondok egy érvet: a redhat milliárdos bizniszt csinál. Nyilván mindenki hülye, aki azt a milliárd dodót összekaparja, szolgáltatói és megrendelői oldalon egyaránt, csak anulu sárga villamos.
-
locall
tag
Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik. Nos, te ebbe az elmúlt időszakban elég jól beleestél. De ha olvasnál tudnád, hogy nem csak én mondtam meg, hanem rajtam kívül még 3 an mindenhol.
Azt megjegyezném, hogy eddig akibe "bele kötöttem" ez úgy 4 fő volt, abból 2 már bannolva van, na tipp miért?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest