Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Te is tudod, hogy a fórum nem így működik, ez elég fals reakció volt a részedről.
A problémamegoldó topicok úgy mennek, hogy (feltéve egy fanatikus sincs bent) az ember végigfut a kérdéseken, ha valamit tud, akkor arra válaszol, ha nem, akkor skip, majd jön a következő hozzáértő, az biztos tudni fogja.
Ha mindenki skipeli, akkor az user válasz nélkül marad, ekkor szerényen upol egyet, ez egy visszajelzés a többieknek, hogy egy kapásból szakértő sincs a témában, és jó esetben (én ezt tapasztalom) ekkor a többség rááll, hogy akkor áskálódjunk valamit.
Ez így működik itt is, máshol is, gyenge érv felhozni azt, hogy egy pakkra nem kaptál választ.
Én jelen esetben épp egy 9 perces howto videót néztem, hátha van valami tipp a te gondodra is, illetve a berzenkedésre reagálva válaszoltam is, pár hibát kiszűrendő.
Bónusz: ahogy írod, te is látod, merre lehet a hiba, és ne kelljen most akkor fejtegetnem, hogy ebben az esetben jelen állá szerint nagy valószínűséggel megint nem a win a hülye.
@CPT.Pirk: olvasom, de nem értem, mert nem értek hozzá. Meg kellene tanulni, és mea culpa, de erre most sem motivációm, sem időm nincs, én egységsugarúként használni szeretném a gépet ezzel a kiváló oprendszerrel. Ez win alatt megy, ha probléma van, ott a step-by-step segítség kéz alatt, linux alatt nem megy. Ez hiba, és nem az enyém, hanem a linuxé, ha abból a szempontból nézzük, hogy a linux javát akarjuk. Persze ha nem érdekel minket, hogy elterjedt legyen, akkor ezzel nem is kell foglalkozni, az x%-nyi desktop linux user meg folytatja a tevékenységet ahogy eddig, a többiek meg le vannak sajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- BMW topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Insta360 X4 (újszerű állapot, 7 hónap garancia)
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest