Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
"Szerintem 10 emberből 6-an még mindig inkább világítós cuccot(legyen az venti,vagy neon...)"
Igen, ez biztosan igaz, ha az általános iskolából állítasz meg 10 embert kifelé. 2 számítástechnika tanár, ők nem, aztán a testnevelés tanár, ő sem, és a takarító sem venne világítós cuccot (mert neki már van zseblámpája), de a többi 6 gyerek biztosan, még a lányok is.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
Egyből veszek 8-at, és csinálok belőle egy világító csillárt, ami másodlagosan légkondiként, ventilátorként is funkcionál.
Meglepődnék, ha ebből a termékből hazánkban 20 darabnál többet el lehetne adni - ilyen áron.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
törölt tag
nem olvastam tőled ilyet, de ha értelmét látod a terméknek, akkor nyilván létezik egy olyan célcsoport, amely számára a felhasználási ár/érték arány optimálisan a legjobb.
Ugyanis ha ezért a pénzért van jobb teljesítményű termék, akkor azt veszi, ha ugyanilyen teljesítményű terméket kap érezhetően olcsóbban, akkor meg azt. Tehát logikailag: ha feltételezed, hogy van létjogosultsága a terméknek, akkor azt feltételezed, hogy lesz, aki számára ez optimális választás. No ez érdekelne engem, hogy szerinted ki ez.
-
fLeSs
nagyúr
válasz #64791808 #84 üzenetére
hol olvastál tőlem olyat, hogy ez egy legjobb ár/érték arányú termék? sztem elég világosan megfogalmazódott a cikkben, hogy mit gondolok róla (elmegyes síelni az árából ).
a fórumban pedig leírtam azt is, hogy ha normális ára lenne, akkor valszeg nem fikáznák az emberek, tehát jó cucc ez, csak nem ennyiért. (tudom, egyeseknek nem teccik a venti meg a borda, stb, de ha mondjuk harmadáért adnák a kitet, akkor nem lenne ekkora hümmögés, valszeg még a venti sem tűnne olyan gagyinak, bár most hogy ezt leírtam tuti hogy csakazértis... )[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
kariad
senior tag
válasz rootkiller #78 üzenetére
Tehát ízületi gyulladás okozó egér a nyugdíj előrehozásáért!!!
Még mindig nem tudom minek bele!!! Valaki mondja már meg!!! -
fLeSs
nagyúr
"Oké, hogy 2000-nél többet nem visz azzal sem, no de nélküle kevesebbet visz? Ezt jótékony homály fedi. "
a hőmérsékletmérést 2000-en készítettem, és venti nélkül sem volt gond, persze nem napokig nyúztam, de kétlem, hogy anélkül gond lenne, mert azért az a 2000 nem olyan nagy szám.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
gardener
senior tag
120k
Kiváncs lennék 2009 év végén az eladási statisztikára..
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Már rég létezik egér amibe ventilátor van, szal nem mondtál újat
Amúgy meg nem értem mire jó ez, a normális ember arra törekszik hogy minél kevesebb zajos cucc legyen a gépébe. Ezek meg már a ramokra is ventit raknak, hát beszarás. Hadd legyen minél több zúgó alkatrészKeelah Se'lai!
-
kariad
senior tag
Lassan Légturbinákat raknak rá!! Szerintem ez inkább Vicces
A DDR2 él és még élni fog!!! -
dezz
nagyúr
Oké, hogy 2000-nél többet nem visz azzal sem, no de nélküle kevesebbet visz? Ezt jótékony homály fedi.
Jönnek a többiektől is hamarosan (ECS, ASRock, Asus, MSI).
(DDR2-es AM3-as lap nincs, és talán nem is lesz [csak az egyik újabb AM2+ foglalatos Asus lap AM3-asnak volt beharangozva sok helyen -- aztán jött rendes AM3-as is]. Esetleg ASRocktól DDR2+DDR3.)(Btw, spekulációk szerint az AM3-as prociknál az NB órajel magasabb lesz, "kedvcsinálónak".)
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
az értékelésben bennevan amit kifogásolsz, csak el kell olvasni.
DDR3-as AM3-at egyelőre csak a gigánál látok. btw most hogy mondod asszem meg fogom nézni, hogy AMD-nél ér-e vmit a DDR3.
-
dezz
nagyúr
1. Kár, hogy nem lett tesztelve, vajon a ventik, illetve az a 10 fok számít-e bármit is. Persze akkor valószínűleg be kellett volna írni az értékelésbe, hogy a venti tökéletesen felesleges.
2. Apropó értékelés: hahó, fLeSs, nem csak Intel procik vannak a világon...! Tudod, Phenom II... AM3-asokhoz (AM3 lapban) használhatók ezek a ramok (már ha valaki bekapja a horgot).
3. Jól látom, hogy lemaradt egy "e" a csodás dobozról? (Meg egy "l" is, de az máshonnan.)
-
v.tom
őstag
-
törölt tag
válasz rootkiller #59 üzenetére
Mostanában újból szokás, anno az S939-es AMD korszakban pl a DFI nF4 lapoknál lehetett (kellett) jókat játszani, egyes ramok az 1-3 slotokban meg sem nyikkantak, 2-4-ben meg olyat mentek, hogy pusztulat.
A hűtőről: egyedi, cserélhetetlen, szabályozhatatlan ventillátor, egyedül azon léghűtéses rendszereknél lehet hasznos, ahol extrém a tuning, és nem számít a hang.
[ Szerkesztve ]
-
nemtommi
senior tag
Szvsz nincs semmi baj ezzel a hűtővel, talán még azt is rá lehetne mondani, hogy hatékony, legfeljebb nem fog elterjedni, mert nagyon kevesen használnák ki a benne rejlő lehetőségeket, azok meg megoldják máshogy. Főképp, mert nagy részük sznobsága miatt be nem tenne egy TT hűtőt a gépébe, mert gagyi
G. Skill meg (kissé) túlárazta a dolgot. Láttunk már ilyet, nem sokáig fog ennyibe kerülni, szerintem. -
-
X@b3e
addikt
válasz rootkiller #59 üzenetére
Bizonyos lapokban jobban megy a tuning így
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
azbest
félisten
most láttam egyik boltban a ramhűtőt
Thermaltake RamOrb CL-R0029
br 4540 huf darabja. -
lúzer
veterán
120 000 Ft atyaúristen!
mellesleg mennyi 2000-en a valós órajel?
250?
500?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
rootkiller
őstag
Amúgy miért szokás mostanában 2-4(-6)-ba rakni a modulokat? Én gépembe még 1-3ba van.
Artengo TR 990 Pro
-
őstag
válasz vérpistike #34 üzenetére
Akkor javítsd ki mert az adataidnál még a régi konfigod szerepel.
If it is not broken then don't fix it!
-
coyote55
őstag
Rúzsa Söndör után: hí, be csúf!
Memento Mori!
-
azbest
félisten
na jól van.. akkor legyen valami szakmaibb érv is:
- úgy látom, hogy a meghajtók felé fújja a levegőt... nem biztos, hogy szerencsés a légáramlás szempontjából... bár a másik irányban meg a processzorhűtő ellen dolgozna. Praktikusabbnak tűnik azt alaplap felé fújó egy ventillátorral több slotot is hűtő megoldás.
- talán még szereléskor is útban lehet, hisz ott fut a legtöbb kábel általában, ahol a memória slotok vannak. Persze, ha szépen el van rendezve a káblezés, akkor ez nem gond.Persze végülis ez sem nagyobb vakítás, mint a vízhűtéses modulok
Most tudom megérteni a konfig gyártó cégeket... régi FS és IBM gépekben is meg tudták oldalni némára a hűtést, egy légterelő műanyag elemmel... a mai építsd magad gépekben meg minden fele össze vissza, egymás ellen dolgozó és zajongó ventillátorok pörögnek...[ Szerkesztve ]
-
Hehe, amikor megláttam az árát azt hittem egy nullával több van ott véletlenül.
Egyébként nekem bejön! (szánom-bánom).RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
simonzé
addikt
Elképesztő ez az ár...
Azt hittem mindenki passzív hűtésre törexik, most meg itt egy aktív hűtésű RAM... Még jó hogy a hangkártyákra nem tesznek hőcsövet meg ventit...I don't fit in. I fit out.
-
Oliverda
félisten
Azt lehet tudni hogy milyen gyártó chipjei vannak rajta? Amúgy a hűtéséről nekem a "gányolmány" szó ugrik be először. Nem csak a ventiről hanem a bordáról is. Ennél azért kitalálhattak volna valami ízlésesebbet is ha már a csilivili volt az egyik cél. Persze ettől maga a modul még jó.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
fLeSs
nagyúr
azt értem, hogy drágálljátok a memókat, de azt nem értem, hogy miért kell fikázni?
megnézném, hogy ki az aki nem fogadná el ezeket a memókat normál DDR3 áron (tegyük fel, hogy DDR3-as vétel van kilátásban)? mert sztem az árát leszámítva egy korrekt hardverről van szó. a ventit nem kötelező bekapcsolni.
ez is tipikus magyar mentalitás, ha vmire nincs pénz (ugye a "köcsög" BMW-sek), akkor fikázzuk.
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
Elkepzelt beszelgetes egy szamtech. boltban:
- 4GB RAM-ot kerek.
- 120 ezer.
- Kettot is.
- Tessek.
- Ja, forint, aszittem lei. Akko` nem ke`.[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Billu
aktív tag
Lassan már az egerekbe is ventilátort fognak szerelni, komolyan....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
negyedes
addikt
De "oromlany" draga . Meg ronda is, csak kek neont lehet kapni a vilagon??? meg zoldell nem talalkoztam, pedig most azt kellene nekem.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Kom-ancs
tag
Menyiiiiiii?Azt hittem roszul látok ,de nem...
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Prof01
veterán
huhh de ronda.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
X@b3e
addikt
Woh.. Szép az ár, azt hittem első olvasatra, hogy 3x2Gb-s i7 kit...
Akkor inkább maradok az 1600MHz-s 3x1Gb-s Dominator kitnél, ami úgy negyedennyibe kerül.... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Vicoo
senior tag
Ventis a RAM-od buzi-e vagy? 50 fok alapon,akkor még raknak rá bordát,ok. De minek a venti? Még akkor is ha halk...
-
nagyúr
designos csomagolásban, mi? Bazzeg, ez már azért szánalmas. Dizájnos? Ehh, kritikán aluli... Komolyan...
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
rootkiller
őstag
1. A "célközönség" nagy része i7-re váltott, vagy vált, és Tri-channel 1,65V memóriakészletet fog venni.
2. Nem mindegy, hogy az a ram most 40, vagy 55 fokos? Mert nekem teljesen mind1.
3. Drága, fölösleges.
Artengo TR 990 Pro
-
GumisPeter
senior tag
Ha valaki venne ilyet a 2 db hűtőért adnék egy 10-est.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
-
Typhoon47
senior tag
mennyii???
tömegcikk..."Education is important but big biceps are importanter"
-
azbest
félisten
G.Skill Seahorse Edition
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Hát akkor nem nagyon láttál még valami idegbetegebb fialatal csajnak a gépét... Én láttam már olyan hogy floppymeghajtóból plussmaci lógott ki a teteje meg úgytele volt pakolva hogy nem lehetett megmozítani mikor az új scannert akartam bedudni. 5-8CM volt a fal és a gép között. Tükörrel kellett bűvészkedni meg zseblámpával, nehogy tönkre tegyem a szentélyt...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
old gray
addikt
sniper_elite-féléknek tökéletes választás.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
törölt tag
Nálam négy memóriamodul van, elég rendesen hajtva is vannak, 8GB, tehát melegszik. Egy darab 12cm-es venti fúj rájuk, és hőmérsékletmérő szenzor van ragasztva a bordára. Nem mennek 35 fok fölé, pedig a venti 400-ig le van szabályozva. Venti nélkül 60 fokig mentek fel. Nem hőcső meg kutyafaszakékled kellene, hanem egy szabványosan a memóriák felé helyezhető venti.
-
SteeWe
aktív tag
Ebben a ramban az a jó, Ha valaki tényleg megveszi és használja is, akkor Biztos előbb-utóbb elkezd csörögni-zörögni a venti, ahogy az egy ilyen kis ventitől illik
-
Skizz
addikt
40k-t kérnek manapság egy tuningramért, oké, megértem. Na de plusz 80-at 100 grammnyi rézért meg két veniért? Gratulálok...
-
120K? Mivan? Ez a költői kérdés a ventillátorra is vonatkozik... Lassan már az egerekbe is ventillátort fognak szerelni, komolyan....
-
Remington
őstag
g.skill és thermaltake? hát nem tom...
számomra a thermaltake mindig is egy gagyi gyártót jelentett, sose nyűgöztek le a termékeikkel (pár házuk ami bejön de azok is régebbiek). ellenben a g.skill mindig is a kedvenc rammárkám volt. szvsz jobb lenne egy arctic rc+venti párossal ez a cucc..https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
64b0r
aktív tag
Hát...hmm...Kimondom kereken, még ha meg is köveznek érte, de nekem nem kéne olyan memória, amire külön ventillátor kell...
Ez nem sok jóval kecsegtet, szerintem...
Bár mókusvakításnak remek, azt el kell ismerni: pörög, világít (lehet, h még forró is ) szóval Vérpistike tuti imádni fogja. (főleg, hogy egy felsőkategóriás videókártya árát beleölheti a 4giga ramjába )[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Devid_81
félisten
Hát izéé, kéken világít, tekeri a pókhálót...jah ez ram?
Lassan úgy nézi ki az átlag tuning PC mint egy al-cu sünmalac
Milyen jókat fogunk (akár magunkon is) nevetni 15-20 év múlva, hogy több kiló réz meg alu volt a gépünkben, hogy hűtse a félkilowattot evő gépszörnyet...
-
Integra
titán
most komolyan, ezt veszi valaki?
nemár..
szerintem ennek az összehozásánál még a mérnökök is röhögtek saját magukon...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Hawk1979
őstag
Nekem meg nem.Rühellem már ezt a trendet,hogy karácsonyfát csinálnak a gépekből.Annyira gagyi tuning Lada érzés fog el ha ilyen gépeket látok.Már csak egy ráakasztott,szigorúan zöld wunderbaum hiányzik róla.Ja,meg lehetne a gépek tetején a wifi antennán egy kinder tojás műanyag......
-
CSorBA
őstag
Én várom már azt, mikor ilyen fektetett memóriák lesznek, és proci méretű hűtőket lehet majd rájuk rakni...
-
MLaca
őstag
én adnék neki plecsnit: "muhaha" kategóriába simán belefér.
http://mlzphoto.hu/
-
BRinyo
aktív tag
"és napjaink divatjához hűen kéken világítanak. "
Divat még ez a nejonmánija? -
Retro11
senior tag
Tudom, hogy nem lehet erre alapozni, de én kíváncsi lettem volna 1-2 mérési eredményre is.
Egyébként 120ezer forint az kicsit sok.
-
Sefter
veterán
ez szánalmas....
Psn ID: sefter_hun
-
nagyúr
Ennél kicsit többért vettem az első DDR2 kitemet.
Egyébként elég randa, meg aztán nem is férne el, szal kihagyom.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
schwanz
tag
Kicsit drága egy komplett számítógép áráért
Szvázi tag
-
SzlobiG
félisten
Ventilátorral.
-
ADAM1337
nagyúr
Hát engem annyira nem nyűgözött le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest