Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem biztos rossz karmám van, vagy rosszul használom az egeret. Egy hétvége alatt felkeményedett a gyári talpa, és akcióban
nem vette be a jobb/bal klikket egyszerre, csak USB-n használva (földelés).
Mivel úgy is talpat, kapcsolót akartam cserélni mindegy volt neki. Az lett a vége hogy antisztatikus szilikon spray-el lefújtam a burkolatot belűről, és a csavarokat beragasztottam, a burkolatok közti rést "kifugáztam".
Csodák csodájára masszív lett, és határozott választ ad a kattintásra, egyforma a két klikk érzete, elmúlt minden baja.
Még a polling rate ingadozására keresnék gyógyírt addig frankón elnettezget vele asszony 500hz-en.Az 50M-es kapcsolónak a háza lötyög, ha már nem lötyög jó, stabil, csak hangos egy japán omronhoz képest.
Az összehasonlítási alapom egy 80g-os G5 rev.1
-
törölt tag
Gyönyörű lett, most hogy ismét fellendülnek a termék eladások foglalkozhatnak a statikus feltöltődés okozta dupla klikkel, a fellazuló csavarokkal és a nem konzisztens polling-gal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest