- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem az én tulajdonom a gép. A munkáltatóm építtetett profi cuccokból egy media studio-t és megkértek, hogy vegyem át, nyúzzam egy kicsit. Tényleg nem azért posztolok, hogy fikázzak, csak úgy átfutott az agyamon, hogy ez mondjuk a saját vállalkozásom lenne és az én milláim lennének benne és hát tudod... Ez a MacPro is köztünk legyen szólva qrvadrága egy gép és az ember ennyi pénzért minőségi szolgáltatást várna. Biztos van mindenre megoldás ha az ember utánamegy a dolgoknak, de bakker tesztelő vagyok én? Vásárló vagyok értesz, most ki vágyik erre? Hiba feltárása, hiba leírása. Ez tesztelői feladat, nem vásárlói. Szerencsétlen srác is megvette a projektort meg vett hozzá négy szemcsit darabját 20 rongyért és az ujját legépeli, hogy megnézhessen végre egy filmet 3D-ben. Nem profi, de bakker költött egy rakás pénzt ergó van neki kvázi a szájába kéne csak adni a szoftverét. A termékkel valszeg nincs gond, a szolgáltatás nincs kész AMD oldalon. Nekem legalábbis ez jön le. Az eladásokat látva némi profitot feltételezek és emiatt nem értem miért nem tökéletes a szolgáltatás. Pontosabban miért nem akkor jelentik be valaminek az átfogó támogatását ha azt átfogóan támogatják. Ezek az apróságok, hogy nem azt mondták, hogy DLP TV-ket támogatunk 3D-hez, hanem azt hogy a DLP 3D-t támogatjuk a srác meg a vásárlás után meg már szopóágon van. A MacPro-hoz meg vásárolják a driver-t az AMD-től a VGA-val együtt, végtére is a VGA termék része a meghajtó az én olvasatomban. Az AMD miért ad el szart nekik? Nem hiszem, hogy az Apple fejleszti a meghajtót az AMD VGA-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD Radeon HD 6950 és a HD 6970 tette tiszteletét nálunk.
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest