Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• schwartz

addikt

válasz Abu85 #277 üzenetére

A talajviz tort fel, az... Negyedeves 1mil. dolcsi profit. Inkabb a bankba tettek volna a penzt...

• priti

addikt

válasz Abu85 #277 üzenetére

Nem az én tulajdonom a gép. A munkáltatóm építtetett profi cuccokból egy media studio-t és megkértek, hogy vegyem át, nyúzzam egy kicsit. Tényleg nem azért posztolok, hogy fikázzak, csak úgy átfutott az agyamon, hogy ez mondjuk a saját vállalkozásom lenne és az én milláim lennének benne és hát tudod... Ez a MacPro is köztünk legyen szólva qrvadrága egy gép és az ember ennyi pénzért minőségi szolgáltatást várna. Biztos van mindenre megoldás ha az ember utánamegy a dolgoknak, de bakker tesztelő vagyok én? Vásárló vagyok értesz, most ki vágyik erre? Hiba feltárása, hiba leírása. Ez tesztelői feladat, nem vásárlói. Szerencsétlen srác is megvette a projektort meg vett hozzá négy szemcsit darabját 20 rongyért és az ujját legépeli, hogy megnézhessen végre egy filmet 3D-ben. Nem profi, de bakker költött egy rakás pénzt ergó van neki kvázi a szájába kéne csak adni a szoftverét. A termékkel valszeg nincs gond, a szolgáltatás nincs kész AMD oldalon. Nekem legalábbis ez jön le. Az eladásokat látva némi profitot feltételezek és emiatt nem értem miért nem tökéletes a szolgáltatás. Pontosabban miért nem akkor jelentik be valaminek az átfogó támogatását ha azt átfogóan támogatják. Ezek az apróságok, hogy nem azt mondták, hogy DLP TV-ket támogatunk 3D-hez, hanem azt hogy a DLP 3D-t támogatjuk a srác meg a vásárlás után meg már szopóágon van. A MacPro-hoz meg vásárolják a driver-t az AMD-től a VGA-val együtt, végtére is a VGA termék része a meghajtó az én olvasatomban. Az AMD miért ad el szart nekik? Nem hiszem, hogy az Apple fejleszti a meghajtót az AMD VGA-hoz.

Új hozzászólás Aktív témák