Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
vásárolni meg ugye mindenképpen muszáj nem? mert hát nem is lehet élni 20", vagy nagyobb, fullHD-s monitor nélkül, és kivárni, amíg összegyűlik a lé a minőségre
siralmas az emberek ilyen hozzáállása... mert ha valaki élelmiszerből megveszi az olcsót, megértem, valamivel etetni kell a családot, de luxuscikkekben k*rvára nem tudom felfogni ezt...
-
orbano
félisten
válasz
WonderCSabo #66 üzenetére
nyilván nem éri meg. de ha majd elkezdik gyártani, kb itt fog becsusszanni a kereskedelembe. vagy talán még drágábban, 1-2 misi környékén. de gondolom erre még jócskán várni kell, addig be kell érni a fullasztó mennyiségű TN-es vacakkal.
-
orbano
félisten
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Képzelem mennyibe fognak fájni az első oled monitorok. Mennek a csúcs eizokba, 500k/24" minimum
-
orbano
félisten
válasz
gametofiton #38 üzenetére
Dasználtál már 20"-bál nagyobb TN és nem TN panelos monitort is tartósan? Kötve hiszem, akkor nem mondanál ekkora baromságokat.
-
orbano
félisten
nem kell fele akkora, sőt, sokkal jobb, ha relatív prímek a natív és a beállított felbontás. az átméretezést felfoghatod egyfajta monitorba épített antialiasingnak, ami általában szép képet eredményez. én sokat játszom natív felbontás alatt (1366-os vagy mekkroa felbontásban, az 1650es monitoron) és semmi baj nincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest