Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ha már "Full extrás"-ak ezek a házak, miért nem lehet távirányítót is mellékelni hozzá egy sima infra vevőt kell csak beépíteni a ház elejébe, főleg ha a nappaliba szánták a tervezői. OK, tudom lehet venni külön távirányítót, pl Logitech Harmony család, meg vannak rádiós mini billentyűzetek is, de a Full extrába számomra ez is beletartozna. Ha jól emlékszem a Zalman-nak voltak olyan házai, amihez járt távirányító.
A másik dolog, egy SFX tápot nem lehetne modulárisra készíteni? Én munkatársamnak raktam össze egy kis méretű gépet, dvga nem is kellett bele, és moduláris tápot vetettem vele, kb egy kábellel megoldottam mindent az ssd-t meg a hdd-t is, töredéke madzag maradt csak a házban, szóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest